Connect with us

Halele Electra din Zona Industrială devin spații de birouri. UPDATE

Investiții private

Halele Electra din Zona Industrială devin spații de birouri. UPDATE

UPDATE. Pe pagina de Facebook Extind a fost publicată o randare a noilor clădiri de birouri Electra din bld. Chimiei. Conform sursei citate, imobilele vor găzdui peste 5.000 mp de spații de birouri moderne.

Compania Electra a demarat un proiect pentru reconversia și refuncționalizarea clădirilor industriale din bld. Chimiei. Demersul firmei vine în contextul în care investiția pe care o implementează în parcul industrial Miroslava este foarte aproape de inaugurare.

„Schimbare destinație ansamblu clădiri industriale în spații de birouri, demolări parțiale, recompartimentări, amenajări interioare, reparații, modificarea fațade, amenajări exterioare, amplasare firme luminoase”, se arată în certificatul de urbanism 3426/2019 emis recent de către Primăria Iași și cărui beneficiar este Electra.

Noile hale Electra din parcul industrial Miroslava

Tot în Chimiei un alt proiect de reconversie aparține Electro Univers, o societate specializată în proiectare și execuție instalații electrice.

Compania a început demersurile pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru „reconversie funcțională din zona industrială și activități de producție în zona pentru funcțiuni mixte”.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top