Connect with us

Hangarul Aerostar a fost deschis: în centru încap simultan trei avioane de pasageri

Investiții private

Hangarul Aerostar a fost deschis: în centru încap simultan trei avioane de pasageri

Aerostar Bacău a inaugurat astăzi investiția de la Aeroportul Iași constând în amenajarea unui Centru de mentenanță pentru aeronave civile. Potrivit șefilor companiei, în hangar încap simultan trei avioane de pasageri. Primul client a fost o aeronavă Airbus 320 al operatorului aerian Pegasus.

„Această investiție pe care am început-o acum peste doi ani reprezintă pentru noi un pas important în dezvoltarea activităților de mentenanță din România și din Iași. Noi am început această activitate cu speranța că vom reuși să creștem vertiginos pe piața de mentenanță a aviației civile, desigur că, de acum doi ani până acum, lucrurile s-au schimbat pe această piață, a apărut pandemia, a apărut criza economică. Însă, noi suntem încrezători, chiar dacă această criză a afectat profund industria aeronautică, că ne vom atinge obiectivele pe care ni le-am propus și tocmai din acest motiv am continuat investiția în ritmul inițial”, a declarat Grigore Filip, șeful Aerostar.

El a adăugat că investiția anunțată inițial, de peste 10 milioane euro, va fi dusă la bun sfârșit, dar într-un „ritm mai lent”. Din informațiile APIX.ro, investiția actuală este circa la jumătate din suma anunțată acum câțiva ani.

La inaugurare au mai participat șefii Consiliului Județean și ai Aeroportului Internațional Iași.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top