Connect with us

HARTĂ În ce zone din Galata va fi extinsă rețeaua electrică: cel puțin 1.400 de beneficiari

Proiecte publice

HARTĂ În ce zone din Galata va fi extinsă rețeaua electrică: cel puțin 1.400 de beneficiari

Primăria a emis autorizația de construcție în cazul proiectului privind extindeea rețelei electrice în zona Galata, un proiect pe care locuitorii acestui cartier îl așteaptă de mai mult timp. Lucrările sunt finanțate de municipalitate și Delgaz (E.ON) și au o valoare de 6,6 milioane lei.

Potrivit proiectului, vor fi realizați 6,32 kilometri de linii electrice subterane de 20 kV și 14,4 kilometri de linii electrice subterane de 0,4 kV, la care se adaugă patru puncte de transformare și firide.

Numărul estimat de beneficiari din zonă este de 1.400. Străzile pe care se va face extinderea rețelei electrice în zona Galata (tarlalele T46, T47, T48 și T49) sunt: strada Ștefan Dumitrescu, strada Valea Adâncă, strada Prof. Neculai Zamfirescu, strada Prof. Emil Honoriu, stradela Gh. Ivănescu, aleea Gh. Ivănescu, strada Corneliu Baba, strada Ștefan Ciubotărașu, aleea Strugurilor, strada Strugurilor, șoseaua Iași – Voinești, strada Iftimie Bârleanu, stradela Iftimie Bârleanu, aleea Iftimie Bârleanu, strada George Mărgărit, strada Onisifor Ghibu, strada Constantin Gane, strada Aglae Pruteanu, strada Lucia Sturza Bulandra, strada Ion Irimescu și strada Maria Filotti.

Achiziția publică a serviciilor de proiectare și a lucrărilor a fost organizată de SC DelGaz Grid și a fost atribuită către SC General Tehnic SRL Iași.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top