Connect with us

Iași: Transport public gratuit în săptămâna europeană a mobilității

Utile

Iași: Transport public gratuit în săptămâna europeană a mobilității

Compania de Transport Public (CTP) a anunțat că, duminică, toate persoanele care vor călători cu mijloacele de transport ale operatorului vor avea gratuitate. Demersul CTP vine în contextul săptămânii europene a mobilității și în încercarea de a determina ieșenii să folosească mai des autobuzul sau tramvaiul în detrimentul mașinii personale.

„Cetățenii sunt încurajați să contribuie la creșterea calității aerului din oraș, oferind o zi liberă mașinilor personale și folosind transportul în comun”, se arată într-un comunicat al CTP.

Evenimentul are loc pentru al treilea an consecutiv.

„Scopul acțiunii noastre este de a îi încuraja pe cetățeni să acorde o mai mare importanță transportului în comun, atât din punct de vedere al respectului pentru mediul înconjurător, cât și al aglomerării traficului de către mașinile personale folosite pentru drumul către/dinspre locul de muncă”, mai spus reprezentanții CTP.

În ziua de duminică, 20 septembrie, cetățenii vor putea călători gratuit după ce descărca de pe site-ul CTP (sctpiasi.ro) flyer-ul campaniei. În locul unui bilet și în cazul unui control, călătorii vor arăta flyer-ul.

Continue Reading

Alte articole din categoria Utile

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top