Connect with us

Iași: Un hotel ultracentral a fost scos la vânzare

Tranzacții

Iași: Un hotel ultracentral a fost scos la vânzare

Hotelul Continental a fost scos la mezat pentru suma de 4,2 milioane euro. În acest sens, un anunț scurt a fost afișat recent pe site-uri de profil: „hotel în zona centrală, zona Piața Unirii, 2 stele/32 camere”. Din informațiile APIX.ro, nu este pentru prima dată când acest hotel este scos la vânzare (vezi anunțul).

Clădirea în care funcționează hotelul a fost inclusă pe lista monumentelor istorice din Iași în anul 2004. Hotelul este unul dintre cele mai vechi din Iași, fiind deschis publicului în anul 1914. Situat în centru, lângă Piaţa Unirii, hotelul se află la câteva minute distanţă de cele mai importante obiective turistice ale Iaşului: Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri”, Catedrala Mitropolitană, Biserica “Trei Ierarhi”, Palatul Culturii, Palatul Roznovanu, Mănăstirea Golia sau Biblioteca Central Universitără “Mihai Eminescu”.

În perioada 2000 – 2018, Continenta SA a terminat fiecare an pe profit, în 2018 având aproape 100.000 lei profit la o cifră de afaceri de un milion de lei și un număr mediu de 11 angajați.

„Cu o capacitate de 29 camere dintre care 25 camere duble şi 4 camere single, hotelul dispune de bar de zi şi facilităţi precum parcare şi spălătorie proprii, casă de schimb valutar şi cabinet stomatologic în incintă. Camerele sunt dotate cu băi proprii, televizor, internet, telefon şi frigider (la cerere). Pentru micul dejun pe care îl puteţi servi la hotel, aveţi la dispoziţie 10 variante de meniuri, după gust”, se arată într-o descriere a hotelului afișată pe site-ul unității de cazare.

De precizat că hotelul a suferit unele modernizări, inclusiv recompartimentări, și este posibil ca site-ul să nu fi fost actualizat cu noul număr de camere (în anunț apar 32 de camere, iar pe site doar 29).

Continue Reading

Alte articole din categoria Tranzacții

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top