Connect with us

Anunț oficial al Kaufland: un nou supermarket la Moldomobila

Tranzacții

Anunț oficial al Kaufland: un nou supermarket la Moldomobila

Kaufland România anunță achiziția terenului și fostului imobil „Moldomobila SA”, situat în Iași, ca parte a strategiei companiei privind extinderea prin achiziția de terenuri – cu sau fără construcții – pentru deschiderea de noi magazine. Kaufland nu a anunțat și prețul de achiziție, dar, conform unor surse neoficiale, terenul a fost cumpărat pentru o sumă de peste 12 milioane euro.

„Prin această investiție, Kaufland își dorește să valideze potențialul de dezvoltare al orașului. Noul spațiu va găzdui un viitor magazin Kaufland, care va fi construit după transformarea corespunzătoare a zonei din punct de vedere urbanistic”, se arată într-un comunicat remis APIX.ro.

Imobilul, situat pe Strada Bucium, nr. 34, Iași, care a aparținut societății comerciale SC Moldomobila SA, a fost cumpărat de Kaufland România în urma unui proces de licitație publică derulat în 2 etape: ,,licitație prin supraofertare” și ,,negociere directă”.

Suprafața totală achiziționată de Kaufland este de aproximativ 64.000 mp și cuprinde terenul și construcțiile situate pe acesta.

„Ne dorim să revitalizăm acest spațiu, să reintegrăm zona în circuitul urban actual, în colaborare cu autoritățile locale. Iașiul este un oraș în care merită să investim, pe de o parte pentru că există potențial de dezvoltare și pe de altă parte pentru că ieșenii ne-au arătat tot timpul încredere și deschidere, ceea ce ne bucură foarte mult”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România, citat în comunicat.

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top