Connect with us

Încep lucrările la blocurile de lângă Secția 2 Poliție: 178 apartamente

Foto: Ziarul de Iași

Investiții private

Încep lucrările la blocurile de lângă Secția 2 Poliție: 178 apartamente

Firma Auto Trans Com SRL va construi trei blocuri cu până la 8 etaje în zona din apropierea Secției 2 Poliție. Inițial, imobilele aveau prevăzute 10 etaje, dar regimul de înălțime a fost redus în urma sesizărilor locuitorilor din zonă.

Amplasamentul investiției:

Primăria a emis autorizația de construire acum câteva săptămâni, în condițiile în care Consiliul Local (CL) a aprobat investiția în februarie 2018. În cele trei blocuri vor fi amenajate 178 de apartamente: 8 apartamente cu o cameră, 162 apartamente cu 2 camere și 8 apartamente cu 3 camere.

Indicatorii proiectului:

  • Corp C1: două niveluri în subsol, parter, opt etaje și un etaj tehnic. La parter vor fi spații comerciale și la birouri, iar la etajele 1-8 vor fi 80 de apartamente
  • Corp C2: două niveluri în subsol, parter, opt etaje și un etaj tehnic. La parter vor fi spații comerciale și la birouri, iar la etajele 1-8 vor fi 56 de apartamente
  • Corp C3: două niveluri în subsol, parter, șase etaje și un etaj tehnic. Nr total apartamente: 42 locuințe

În parcarea subterană ar urma să fie amenajate 189 de locuri, conform autorizației de construire emise de Primărie. Auto Trans Com SRL are la dispoziție o suprafață totală de 3.407 mp, teren pe care l-a achiziționat în anul 2017 de la mai multe persoane fizice care au început, inițial, procedurile pentru avizarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Planșa de reglementări urbanistice:

Anterior, pe amplasament se aflau mai multe hale care, între timp, au fost demolate.

Proiectul de PUZ a fost aprobat în octombrie 2017 de către Comisia de urbanism a CL, dar avizul a fost unul condiționat în sensul reducerii regimului de înălțime. Auto Trans Com SRL este administrată de afaceristul imobiliar Cristinel Bolobiță.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top