Connect with us

Iulian Dascălu: „Este foarte important să avem o autostradă”

Iulian Dascălu, la inaugurarea lucrărilor Palas Campus din zona Sf. Andrei

Proiecte publice

Iulian Dascălu: „Este foarte important să avem o autostradă”

Omul de afaceri Iulian Dascălu a avut o primă reacție publică pe tema construirii autostrăzii A8 după ce, de-a lungul timpului, mai multe voci i-au solicitat o astfel de poziționare.

„Știm cu toții ce ar însemna o autostradă pentru regiune, pentru tot ce înseamnă o industrie, și nu numai. Este foarte important să avem o autostradă, o susținem și suntem încrezători că vom avea autostradă. Dar, nu putem noi promite, ca investitori privați, să facem o autostradă pentru că nu este domeniul nostru de activitate. Dar, suntem alături de toți cei care doresc să facă autostrada”, a declarat Iulian Dascălu, întrebat de jurnaliști pe această temă.

Omul de afaceri a făcut această declarație după inaugrarea lucrărilor la complexul Palas Campus, o dezvoltare urbană de 120 milioane euro care vizează extinderea ansamblului Palas în zona Sf. Andrei.

În ultimii ani, subiectul autostrăzii A8 a devenit o temă națională, după ce la Iași au fost înființate asociații civice care militează pentru acest proiect, iar acestea au organizat o serie de acțiuni.

Anul trecut, un editorial apărut în Ziarul Financiar concluziona că atât timp cât oamenii de afaceri importanți din regiune nu se vor poziționa în favoarea autostrăzii și nu „vor protesta în stradă”, regiunea Moldovei nu va avea autostradă. În acest sens, editorialistul i-a nominalizat pe Iulian Dascălu, Bogdan Piţigoi, Neculai Apostol, Marius Şandru, Doina Cepalis, Vasile Armenean și Grigore Horoi.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top