Connect with us

IULIUS a implicat comunitatea ieșeană în realizarea decorațiunilor sustenabile expuse în proiectele companiei

Articol susținut de IULIUS

Local

IULIUS a implicat comunitatea ieșeană în realizarea decorațiunilor sustenabile expuse în proiectele companiei

Anul acesta, IULIUS abordează tema sustenabilității din diferite unghiuri, în toate proiectele pe care compania ieșeană le operează în România, scrie HotNews. Figurine realizate din hârtie reciclată, campanii de colectare a maculaturii, ateliere creative de reciclare pentru copii, decorațiuni cu becuri LED sunt o parte dintre acțiunile de sustenabilitate pe care dezvoltatorul ieșean le-a implementat în proiectele sale: Palas Iași și Iulius Mall din Iași, Cluj, Suceava și Iulius Town Timișoara.

În Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara a fost lansată una dintre cele mai ambițioase campanii interactive, prin care cumpărătorii au putut contribui la un Crăciun mai prietenos și mai conștient cu mediul înconjurător.

Sub umbrela îndemnului “Tis the season to be ECO”, clienții care au mers să se bucure de magia Crăciunului și au dus cel puțin 10 kg de hârtie, cărți, caiete uzate, cutii de carton, ambalaje sau felicitări, au primit în schimb premii și vouchere de cumpărături.

Ideea campaniei a fost inspirată de o altă acţiune similară organizată de IULIUS, în toamnă. Atunci, ieșenii au donat la Palas peste 10 tone de hârtie, iar cu o parte au fost create decorațiuni pentru Crăciun, prin tehnica Papier mâché, care pot fi admirate în mall-urile IULIUS nu doar din Iași, ci și din Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava.

Decorațiuni Palas Iași
Decorațiuni Iulius Mall Cluj
Decorațiuni Iulius Town Timișoara
Decorațiuni Iulius Mall Suceava

Acum, maculatura colectată va fi transformată în noi produse sau decorațiuni pentru sărbătorile pascale de anul viitor. Surplusul colectat este reciclat cu ajutorul Recycle International.

Pentru că a fi eco este o responsabilitate ce se educă de timpuriu, în mall-urile IULIUS din Suceava, Cluj-Napoca şi Timişoara, copiii participă, în decembrie, la ateliere creative de reciclare.

Universul IULIUS este anul acesta despre strălucire, bucurie, căldură, generozitate, toate dublate de o doză considerabilă de responsabilitate față de mediu și conștientizarea că gestul fiecăruia dintre noi contează pentru o lume mai curată.

„Bucurie” și „magie” sunt cuvintele care descriu cel mai bine atmosfera care a luat cu asalt mall-urile IULIUS. Anul acesta, Palas Iași își așteaptă vizitatorii cu decorațiuni sustenabile și luminițe care au tematica Circus.

Distracție la patinoar

Atmosfera de Crăciun se simte din plin în proiectele IULIUS, acolo unde nu doar decorațiunile transmit bucurie, ci și atracțiile de sezon. Și în acest an, amatorii sporturilor de iarnă își pot etala piruetele și mișcările grațioase pe gheață, la patinoarul Palas Ice, singurul din Iaşi. Arena de gheață are sesiuni de patinaj de luni până duminică, de la ora 12.00 până la 21.30.

Târguri de Crăciun și magia luminițelor de sărbători

Vizitatorii mari și mici îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun, iar concertele Filarmonicii de Stat „Moldova Iași” imprimă magie. În atmosfera încărcată de spectacolul colindelor și spiritul sărbătorilor, ieșenii se pot delecta cu o ceașcă de ceai sau ciocolată caldă în zona de food court sau la restaurante.

În Palas se desfășoară până la finalul lunii decembrie și târguri tematice: Santa’s Train îi invită pe ieșeni într-o călătorie autentică a Crăciunului, Atelierul Artistului unde sunt prezentate obiecte decorative din ceramică, sticlă sau lemn, pictate manual, bijuterii și altele. În perioada 16 – 18 decembrie are loc și Târgul de Artă și Antichități care celebrează 10 ani de când expoziții aduc în inima orașului obiectele cu patina timpului.

La Iulius Mall Iași este Glow Xmas, cu decorațiuni pe bază de LED, iar în ianuarie, cei care participă la un concurs dedicat, pot câștiga o astfel de decorațiune.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top