Connect with us

Jocuri electronice inspirate din desene animate (P)

Advertorial

Jocuri electronice inspirate din desene animate (P)

Mereu am vorbit și scris tot felul de ghiduri și articole despre cât de diferite sau variate sunt tematicile sloturilor. Pe măsură ce jucătorii dezvoltă un apetit tot mai mare pentru această categorie de jocuri, cu atât dezvoltatorii trebuie să găsească o cale pentru a le oferi acestor cât mai multe jocuri, speciale originale și tot felul de povești sau tematici pe placul lor. Chiar și generațiile de jucători se schimbă, iar aceștia sunt tot mai atrași de cultura pop, de IoT sau de alte personaje care au luat naștere tot din show-uri TV, desene animate, emisiuni sau chiar seriale publicate pe diferite platforme de streaming.

Iar despre toate acestea vom discuta și noi astăzi, despre acele jocuri de slot sau păcănele care au tematici inspirate din desene animate, povești sau legende transmise din generație în generație. Ești pregătit să descoperi noi astfel de sloturi? Citește în continuare și află care sunt acestea pentru că mai mult ca sigur vei dori să încerci unul dintre ele.

Vrăjitorul din Oz

Nu că ar mai fi nevoie de vreo introducere, dar cu siguranță știi deja despre ce vorbim atunci când spunem Vrăjitorul din Oz și care sunt elementele definitorii ale aceste povești. Din fericire, un producător a fost suficient de inspirat încât să ne ofere pacanele gratis cu speciale folosind chiar povestea prin care a trecut Dorothy alături de prietenii săi pentru a ajunge să îl întâlnească pe acest vrăjitor. Jocul are și el anumite particularități care îl fac foarte atractiv pentru orice categorie de jucători, dar ceea ce am observat că este mai mult decât interesant este modul în care chiar personajele din poveste sunt cele care îți oferă cele mai mari câștiguri de pe ecran.

Jocul nu are nevoie de nicio altă introducere, mizele disponibile pentru toate cazinourile sunt deja destul de mici, iar dacă îți dorești să primești și bonusuri în timpul sesiunii tale, cu siguranță vei avea toate șansele să obții și un astfel de premiu.

Alice în Țara Minunilor

Aventura pe care Alice a avut-o în Țara Minunilor nu a dat naștere doar unui singur slot cu o tematică inspirată din această poveste. Există simboluri împrumutate din această poveste care acum sunt prezente în zeci de sloturi cu diferite tematici și abordări. Pălărierul nebun ar putea fi întâlnit mult mai frecvent și în jocuri de slot care nu au absolut nicio legătură cu această poveste. El este pur și simplu un personaj atât de unic și cu o personalitate extrem de diferită încât oferă calitate și unicitate fiecărui joc în care îl întâlnim. Alice în Țara Minunilor este un slot 3D produs de către cei da la Slotland, un producător foarte renumit care lansează tot felul de produse de casino pentru piața din America.

În acest slot, jucătorii se vor bucura de o experiență clasică a jocurilor de slot, vor avea oportunitatea de a câștiga un jackpot progresiv, dar vor putea și să spere la câștigarea premiului cel mare de $100.000. Povestea pe care Alice în Țara Minunilor o poate oferi unui jucător de slot este incredibilă și vei găsi foarte multe simboluri aici care te vor duce cu gândul direct la o lume fantastică.

Frumoasa și Bestia

După toate informațiile pe care le-ai aflat până acum despre aceste sloturi, consideri că Frumoasa și Bestia este o poveste frumoasă demnă de un slot care să îți ofere o experiență premium. Tocmai de aceea ne vom concentra foarte mult pe calitatea momentelor resimțite din timpul unei sesiuni de la acest joc. Prin urmare, iată ce îți oferă un slot unde Beauty and the Beast este elementul definitoriu. Este un slot excelent, lansat de către cei de la Yggdrasil în anul 2017. Chiar din momentul lansării, slotul a fost un adevărat succes și ne-a arătat ce înseamnă ca o echipă profesionistă să creeze un slot premium, demn de anul în care a fost lansat.

Rapunzel

Te-ai fi gândit vreodată că o poveste scrisă de Frații Grimm ar putea să fie astăzi subiectul dezvoltării unui incredibil joc de slot? Ai crezut că una dintre poveștile copilăriei noastre vor fi folosite acum în scopul de a dezvolta un slot unde adulții pot începe să vâneze tot felul de câștiguri? Datorită acestei performanțe, avem astăzi oportunitatea de a ne juca la păcănele cu tematica Rapunzel, un joc cu un RTP de 95.35%, cu funcția gamble și cu o prezentare destul de standard pentru cei care sunt pasionați de sloturi.

Concluzie

Încheiem această scurtă listă prin a preciza că nu doar aceste povești au fost folosite pentru a dezvolta sloturi de succes. Dezvoltatorii care au fost mai inspirați de-a lungul timpului s-au folosit și de titluri precum Aladdin și multe alte nume pe care le vedem mai ales în universul Disney. Acum este momentul să faci o alegere, să îți creezi o listă de preferințe și să dai start sesiunilor de joc responsabil.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Advertorial

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top