Connect with us

Kaufland a început demolările în Tătărași unde va ridica un nou magazin

Foto: Alexandru Irimovici

Utile

Kaufland a început demolările în Tătărași unde va ridica un nou magazin

Un cititor APIX.ro ne-a sesizat că lanțul german Kaufland a început lucrările în zona Aurel Vlaicu, unde intenția este de a fi ridicat un nou centru comercial. Deocamdată, lucrările vizează demolări ale unor construcții existente, așa cum se poate observa din fotografiile trimise de cititorul APIX.ro.

Potrivit cititorului APIX.ro, zilele acestea au început demolările, iar terenul ar putea fi liber de construcții până la sfârșitul săptămânii, având în vedere ritmul de desfășurare a lucrărilor.

Sursă foto: Alexandru Irimovici

APIX.ro a scris la începutul acestui an despre intenția Kaufland de a ridica centrul comercial în zona Doi Băieți. Din estimările APIX.ro, Kaufland dispune de un teren cu o suprafață de aproape 30.000 mp. Proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) este încă în faza de autorizare.

„PUZ – construire centru comercial, împrejmuire, amplasare mijloace publicitare, amenajare parcare, amenajare acces auto și pietonal pe teren proprietate”, este obiectul unui certificat de urbanism emis recent de municipalitatea ieșeană.

Pe lângă Kaufland, beneficiarul actului urbanistic este SC Construct Invest TMC SRL, societate care are sediul social la adresa amplasamentului unde va fi construit hipermaketul.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Utile

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top