Connect with us

Numărul curselor externe la Aeroport a crescut la 13/Blue Air a reluat unele zboruri

Utile

Numărul curselor externe la Aeroport a crescut la 13/Blue Air a reluat unele zboruri

Operatorul Blue Air a reluat cinci curse aeriene de pe Aeroportul Internațional Iași. Una dintre acestea internă (București), iar celelalte patru sunt externe: Paris, Munchen, Koln și Torino. Față de zborurile care erau deja la aerogara ieșeană, ultimele trei curse sunt „noi” în sensul că nu au fost incluse până acum în orarul altor operatori aerieni după restricțiile cauzate de pandemie.

Cursele Blue Air au fost reluate începând cu 1 iulie, conform anunțului făcut anterior de operator.

Astfel, la acest moment, de la Iași se poate zbura spre Billund, Dortmund, Larnaca, Tel Aviv, Paris, Bergamo, Treviso, Bologna, Catania și Roma (Wizz Air) și Munchen, Koln, Torino și Paris (Blue Air).

Atenție: pentru cursele spre Billund, Catania, Larnaca se mai pot face rezervări doar până la sfârșitul lunii octombrie. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora Wizz va renunța la aceste curse începând cu luna noiembrie.

Amintim că, în perioada de restricții, de la Iași se putea zbura doar spre Billund. Acum, persoanele care vin la Iași din Danemarca sunt obligate să se izoleze la domiciliu sau să intre în carantină timp de 14 zile întrucât țara nordică nu este încă o „zonă verde”.

Ultima listă, publicată marți 30 iunie, cuprinde următoarele țări catalogate ca „zone verzi”: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Confederaţia Elveţiană, Estonia, Finlanda, Franţa metropolitană (teritoriul european al Franţei), Germania (cu excepţia districtului Kreis Gutersloh care este zonă galbenă), Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.

Toate persoanele asimptomatice care sosesc în România dintr-o ţară care nu face parte din lista ţărilor exceptate trebuie să intre în izolare la domiciliu 14 zile/ carantină; izolarea se aplică tuturor persoanelor care locuiesc la aceeaşi adresă.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Utile

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top