Connect with us

LAZAR ZENTRUM LOFTS – Investiții imobiliare cu randament ridicat. Câștig minim de 54.195 Euro/anual. Randament financiar de peste 19.60% anual [P]

Articol susținut de MCM Construct

Investiții private

LAZAR ZENTRUM LOFTS – Investiții imobiliare cu randament ridicat. Câștig minim de 54.195 Euro/anual. Randament financiar de peste 19.60% anual [P]

Fă o afacere prosperă din închiriere în regim hotelier. Investește ACUM într-un loft cu randament financiar ridicat. Află cum să-ți transformi propriul LOFT într-o afacere de succes.

În marile orașe, cu potențial turistic și de afaceri, oportunitățile de cazare individuale cele mai căutate de turiști sunt situate în zonele centrale, ușor accesibile, ce concurează cu poziționarea celor mai bune hoteluri, dar care au prețuri pentru cazare mai mari. Orice turist își dorește să se cazeze în Centru, la un preț mai bun. Proximitățile centrului oferă turistului multiple opțiuni de recreative sau de business, precum și programe turistice. Poziționarea privilegiată influențează în mod semnificativ atât gradul de ocupare, cât și prețul de închiriere în regim hotelier.. Loft-urile Lazăr Zentrum, de lângă Palas Mall, vor avea un randament financiar excelent, datorită locației privilegiate. Sunt chiar în Centru, sunt moderne și economisesc timp valoros pentru turist.

Beneficiile investiției LAZĂR ZENTRUM LOFTS

Opțiuni de MULTISHARE

Datorită compartimentărilor propuse, loft-urile Lazăr Zentrum se pot închiria atât integral, cât și individual, pentru a maximiza gradul de ocupare și de creștere a randamentului financiar. Ai posibilitatea de închiriere a unei singure camere – la standarde de calitate și de dimensiunea unei camere de hotel, sau a unui studio modern, cu funcțiuni de specifice de cazare, ce include și zonă gastronomică și de socializare. Sau totul la comun. Accesul este individual, prin intermediul unui hol comun, conceput pentru a oferi discreție și intimitate turiștilor. Fiecare loft este dotat cu 2 sau 3 băi, în funcție de dimensiune, fiecare cameră sau studio beneficiind astfel de baie proprie. Loft-urile Lazăr Zentrum reprezintă un produs unic, ce se adresează unei portofoliu divers de turiști, maximizând astfel gradul de ocupare. Pot acomoda simultan atât familii cu copii, dar și cupluri sau cazări individuale, de tip business. Totodată, pot acomoda, în întreg loft-ul, familii numeroase formate din 4-6 persoane.

Un câștig minim de 54.195 Euro/anual. Randament financiar de peste 19.60% anual

Închirierea în regim hotelier este o afacere ce te ajută să-ți amortizezi investiția de rapid. Câștigurile sunt considerabile și pot varia foarte mult în funcție de tipul proprietății, numărul de camere, amenajare și dotări. Loft-urile Lazăr Zentrum maximizează spațiile închiriabile, pentru a eficientiza gradul de ocupare. Acestea, datorită compartimentării se pot închiria atât ca unități individuală de cazare, cât și pe subdiviziuni, fiecare cameră sau studio având acces individual și baie proprii.

În cazul loft-ului de 3 camere SparkleLoft, în suprafață totală de 81.61mp, randamentul financiar minim este de 19.60% anual. Compartimentarea propusă creează 3 spații individuale de cazare, cu acces și baie proprie, respectiv un studio de 24.18mp – living și bucătărie open space, baie proprie și două camere de hotel, una de 27.03 mp – cu funcțiune de dormitor, ce include baie proprie și balcon, și cea de a doua de 18,95mp – cu funcțiune de dormitor, ce include baie proprie.

La un tarif minim pentru o noapte de cazare de 90 Euro pentru studio și de 70 Euro pentru fiecare cameră și la un grad de ocupare de minim 75% anual se poate obține un venit minim estimat de 62.100 Euro/anual. După costurile de operare – cleaning și mentenanță turistică, estimate la 4.725 Euro/anual, la care adăugăm și cheltuielile legate de întreținere, utilități proprii și comune de 3.180 Euro/anual, obținem un venit net de minim 54.195 Euro anual.

Creșterea valorii proprietății în timp scurt

Lipsa unităților de cazare de lux din zona centrală contribuie la creșterea în timp scurt a valorii proprietăților existente. Zona centrală a Iașului reprezintă continuu un punct de interes pentru investiții imobiliare datorită gradului de unicitate pe care-l reprezintă acest tip de investiție, știindu-se faptul că dezvoltarea imobiliară este limitată, datorită lipsei de terenuri disponibile pentru astfel de oportunități. Pe termen mediu și lung prețurile pentru unitățile locative situate în Centru vor crește continuu.

Locuiești în Centru. Nu ai grija ratei. Ești DUBLU câștigat!

Vei avea posibilitatea să locuiești într-un apartament de lux în Centru, profitând în același timp de un randament ridicat al unei camere de hotel, independent operată. Tu te vei bucura de un studio pentru tine, iar camera disponibilă o poți valoriza prin închiriere în regim hotelier. Câștigurile sunt considerabile și te vor ajuta să-ți amortizezi rapid investiția. Scapi de grija ratelor la bancă, acestea achitându-se din venitul lunar încasat. Astfel ești dublu câștigat! Stai în Centru, iar apartamentul se achită singur.

Lazăr Zentrum Lofts – Eleganță și dotări ULTRA-PREMIUM

Beneficiezi de un confort absolut și de o poziționare privilegiată. Ești vis-a-vis de Palas Mall, cel mai important centru comercial, de afaceri și de distracție al Iașului. Lazăr Zentrum impresionează prin suprafețele generoase, finisajele de calitate, spațiile vitrate largi, cât și vederea superbă către Palatul Culturii. Echipa de arhitecți a elaborat un proiect tehnic pentru Lazăr Zentrum, oferind soluții inovative pentru placările ventilate cu piatra naturală fixată pe șine de aluminiu, cu tâmplărie performantă din aluminiu și oțel, cu rupere de punte termică, cu un profil generos de 77mm grosime și sticlă tripan de 54mm grosime. Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generație, fac din loft-urile Lazăr Zentrum un must-have pentru cei care caută oportunități de investiții imobiliare în centrul oraşului.

Chiar de la intrare te vom surprinde cu un ambient modern și deosebit, în zona de parter aflându-se un lobby elegant, cu un spațiu amenajat pentru un birou concierge. Accesul la etajele superioare se face cu cele 2 lifturi moderne de viteză, cu o capacitate de până la 8 persoane sau pe scara interioară amenajată în ultimele tendințe de design interior. Acordăm o importanță sporită acestui spațiu, considerând că este necesar crearea unui loc funcțional și armonios din punct de vedere estetic. La Zentrum holurile vor fi amenajate urmând indicațiile specialiștilor în design interior, vor fi primitoare și moderne și vor reprezenta cartea de vizită a investiției tale. Balustradele vor fi din sticlă, iar placările spațiilor comune din piatră naturală premium. Luminile ambientale pe holuri și casa scării vor fi LED, pentru un consum optim.

Dotări de excepție în STANDARD

 • sistem modern de climatizare (încălzire și răcire) cu randament sporit, cu unități multisplit montate în tavane, controlul temperaturii realizându-se individual, prin intermediul termostatelor inteligente
 • lumină naturală din abundență, asigurată de ferestrele panoramice de mari dimensiuni
 • uși exterioare din lemn masiv cu yală smart – control din aplicație, deschidere cu cheie, cod acces sau amprentă
 • uși interioare din lemn masiv sau tip Filomuro
 • parchet triplustratificat din lemn masiv
 • placări la interior din piatră naturală premium
 • plinte decorative înalte (10cm) din polimer rigid în toate camerele
 • pardoseală flotantă în balcoane
 • țevile de gaz, riscante și inestetice, au fost eliminate din spațiile comune
 • sticlă fumurie tratată pentru balcoane
 • prize și întrerupătoare gama de vârf
 • video-interfon SMART cu control din aplicație
 • contor exterior de energie electrică și apometre individuale montate în spațiile tehnice de la fiecare etaj cu citire radio
 • birou concierge la parter
 • iluminat ambiental LED
 • panouri solare pentru consumul spațiilor comune, pentru eficientizarea costurilor de exploatare

Loft-urile Lazăr Zentrum reprezintă un concept unic în Iași, ce se adresează investitorilor care apreciază randamentul financiar al unei investiţii imobiliare ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt. Află detalii complete despre cele 6 tipuri de loft-uri disponibile sau contactează direct dezvoltatorul la 0756 221 513.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top