Connect with us

Licitație gigant a Delgaz Grid: un contract cu o valoare estimată de 245 mil. lei

Investiții private

Licitație gigant a Delgaz Grid: un contract cu o valoare estimată de 245 mil. lei

Delgaz Grid a lansat o licitație pentru lucrări electrice de mentenanță și modernizări din incidente, în rețelele de distribuție de joasă și medie tensiune și în posturile de transformare ce aparțin companiei.

Procedura este împărțită în 16 loturi și are în vedere zonele Onești, Comănești, Bacău, Botoșani, Zona Metropolitană Iași, Iași (rural), Pașcani, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Gura Humorului – Câmpulung, Vicov – Rădăuți, Vatra Dornei, Fălticeni, Suceava (rural și urban), Vaslui – Negrești și Bârlad – Huși – Murgeni.

Delgaz intenționează să semneze un acord-cadru pe 3 ani, iar anual să semneze contracte subsecvente. „Lucrările electrice solicitate de către achizitor pot fi lucrări planificate (lucrări de mentenanță și modernizări din incidente) sau lucrări neplanificate”, se arată în caietul de sarcini. Valoare totală a acordului-cadru ajunge la peste 245 milioane de lei.

Potrivit documentației de atribuire, lucrările de modernizare din incidente sunt lucrări urgente generate de incidente din rețea, cu caracter de investiție, constând în înlocuirea totală sau parțială a unui echipamente sau element al rețele pentru care nu mai pot fi executate lucrări de mentenanță cu unul nou.

Delgaz Grid așteaptă oferte de la companii interesate cel târziu pe 15 octombrie.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top