Connect with us

Lucrările la blocurile de 11 etaje de lângă Palas încep în primăvară

Investiții private

Lucrările la blocurile de 11 etaje de lângă Palas încep în primăvară

Omul de afaceri Cristin Zămosteanu se pregătește să înceapă lucrările la unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare pe care le-a inițiat în ultimii ani. Este vorba despre cele 16 corpuri de clădire din zona din spatele facultăților tehnice, în perimetrul deimitat de străzile ZimbruluiAdunațiGeorge Emil PaladeMelodiei.

Amplasamentul investiției:

Dezvoltatorului i s-a aprobat deja Planul Urbanistic Zonal (PUZ) în luna noiembrie 2017. În ianuarie 2018, omul de afaceri, prin intermediul firmei M.Chim SRL, a obținut trei certificate de urbanism și, cel mai probabil, pe parcursul acestei luni va primi și autorizația de construire. Ulterior, investitorul va putea începe și lucrările de execuție.

În primă instanță, vor fi amenajate cinci blocuri cu 351 de apartamente. Imobilele de locuit vor avea 8, 10 și 11 etaje. Acestea vor fi construite perpendicular pe str. Melodiei și vor fi legate prin alte trei copuri de clădire (regim parter) unde vor fi amenajate spații comerciale. Dezvoltatorul a susținut că str. Melodiei va fi supralărgită astfel încât să aibă două sensuri de mers. Totodată, vor fi construite 360 de locuri de parcare. Locuitorii viitoarelor blocuri ar urma să beneficieze de 470 mp de spații verzi, 2.400 mp terase plantate și 690 mp pentru sport (deasupra unui parcaj din vecinătatea str. Adunați). Suprafața totală a terenului deținută de M.Chim SRL ajunge la peste 7.200 mp.

Planșa de reglementări urbanistice (cele cinci blocuri sunt evidențiate cu culoarea galbenă):

Pentru blocurile de lângă „Lazăr Residence” (proiect tot al lui Zămosteanu), omul de afaceri va propune o altă reglementare urbanistică, dar scopul acestuia este de a construi imobile de locuit cu un regim de înălțime de până la 12 etaje.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top