Connect with us

Mare sau mic – care ar trebui să fie ceasul perfect pentru femei în acest sezon?

Utile

Mare sau mic – care ar trebui să fie ceasul perfect pentru femei în acest sezon?

Ceasul reprezintă accesoriul ideal pentru completarea ținutelor. În acest sezon, tendințele în ceea ce privește ceasurile damă, variază de la modele minimaliste, simple, ceasuri vintage, până la ceasuri damă mari, contemporane, concepute de branduri de renume. Ceasuri de lux elegante, ceasuri cu brățară din piele pentru un look casual, ceasuri sportive, toate aceste stiluri sunt populare în prezent și reprezintă alegerea ideală pentru femeile încrezătoare, care își doresc să domine ultimele tendințe și să creeze ansambluri vestimentare stilate.

Ceasuri mici, simple, minimaliste – ce modele să alegi?

Un ceas damă mic, minimalist, este considerată tendința primordială în materie de ceasuri pentru femei în acest sezon. Acest stil popular se regăsește pe încheieturile femeilor pretutindeni, de la străzile orașelor, până la pozele pe rețelele de socializare. 

Un ceas damă minimalist, poate părea prea simplu, datorită dimensiunilor sale. Însă va reuși să adauge un plus de eleganță încheieturii mâinii, alături de piese vestimentare atent alese. Ceasul mic poate fi cu ușurință purtat într-o ținută cu un costum din două piese elegantă sau o rochie business. Mergi la sigur și alege un model cu o curea din piele naturală, neagră, cât se poate de simplă. Sau, pentru un element sofisticat, alege un ceas damă mic, cu brățară roz sau aurie.

Un diametru de ceas mai mic, de 22 până la 28 mm, este potrivit pentru o încheietură mică de la 12 până la 14 cm. Dimensiunea ceasului depinde și de scopul pentru care îl porți. Dacă îl folosești exclusiv pentru utilizare zilnică, alege un model casual, orientează-te către un ceas damă cu un cadran mai mare. 

În schimb, dacă îl folosești ca și o bijuterie strălucitoare, alege un model mic, cu aspect mai elegant. În acest caz, optează pentru diferite nuanțe de aur, care includ aur galben, roz, aur alb și argintiu. Alege brandurile tale preferate regăsite în cadrul magazinelor online, precum și pe https://epantofi.ro/c/accesorii/ceasuri/femei și ieși în lume încrezătoare și îndrăzneață. 

Ceasuri cu cadran mare – pentru femei îndrăznețe 

Sezonul acesta pune mare accent pe articolele supradimensionate. De la piese vestimentare oversize, articole de încălțăminte cu platformă, până la ceasuri damă cu cadrane supradimensionate, tendințele mari nu se vor demoda prea curând. 

Deși însă sunt la mare căutare modelele de ceasuri damă mici și delicate, femeile moderne gravitează spre modele care ies în evidență și le fac remarcate. Din punct de vedere estetic, ceasurile mari sunt mai plăcute, au un design mai sportiv și arată senzațional stratificate cu brățări simple, delicate. 

Mărcile de ceasuri confecționează ceasuri damă disponibile în stiluri de 38 mm, 40 mm și chiar peste 42 mm. Ceasurile supradimensionate arată luxos, au prețuri accesibile și sunt potrivite pentru încheietura mâinii de la 14 până la 17 cm. Combină ceasurile supradimensionate cu piese vestimentare casual și alege accesoriile potrivite, precum poșetele extravagante  ce pot fi regăsite și pe https://epantofi.ro/c/genti și creează outfit-uri lustruite și spectaculoase. 

Ce culori de ceasuri pentru femei să alegi?

Sezonul acesta, și nu numai, sunt la mare căutate ceasurile cu curele în culori albastre, verzi, vișiniu, curcubeu. O curea strălucitoare din piele naturală sau silicon, va fi o alegere îndrăzneață. Dacă iubești stilul monocrom, negru, poți alege un strop de culoare pe cadranul, rama sau coroana ceasului. 

Tendința ceasurilor cu brățară aurie sau roz este, de asemenea, în continuare preferată. Un ceas damă auriu, roz sau argintiu, este popular datorită versatilității sale. Poți alege modele ce combină stilul celor două tonuri sau modele simple, ca atare. 

Indiferent că să optezi pentru ceasuri supradimensionate sau modele de ceasuri mici, totul se reduce la dimensiunea încheieturii tale. De asemenea, ceasul perfect constă și în aspectul pe care dorești să-l obții. Preferi eleganța discretă a unui ceas damă mic sau ai nevoie de un ceas mare, care să iasă în evidență și să atragă atenție? 

Articole din categoria Utile

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top