Connect with us

Miroslava: Investiții de 10 mil. lei în infrastructura parcurilor industriale

Proiecte publice

Miroslava: Investiții de 10 mil. lei în infrastructura parcurilor industriale

Primăria Miroslava a operat unele modificări în lista de investiții co-finanțate printr-un credit contractat anul trecut. Împrumutul are o valoare de 12,4 milioane lei și, parțial, asigură co-finanțarea unor proiecte ce beneficiază de fonduri de la Ministerul Dezvoltării.

Două dintre modificările efectuate de către primăria comunală sunt importante pentru investitorii din parcurile industriale de pe raza comunei: autoritatea a suplimentat fondurile pentru infrastructură și rețele de utilități.

Cele două obiective sunt „gospodărire apă pentru stingerea incendiului” și „modernizare drumuri interioare în incinta parcului”. În total, necesarul de finanțare ajunge la 9,5 milioane lei. Din credit, Miroslava a asigurat 5,5 milioane lei.

Alți 2,4 milioane lei sunt folosiți de către Primărie pentru amenajarea de alei pietonale pe raza comunei. În cazul celorlalte investiții este vorba în special despre reabilitări și modernizări de unități școlare din localitățile care fac parte din unitatea administrativ-teritorială.

Amintim că Miroslava are funcțional un parc industrial în zona Delphi, cu zeci de chiriași. Totodată, în zona Antibiotice, se află în construcție fabrica Mennekes, APIX.ro fiind prima sursă media care a scris despre această investiție.

Alte articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top