Connect with us

Nicolae Iorga: O nouă clădire de birouri și spații comerciale

Investiții private

Nicolae Iorga: O nouă clădire de birouri și spații comerciale

Un nou imobil cu spații comerciale, birouri și o vulcanizare va fi construit pe bld. Nicolae Iorga, în zona din spatele magazinului Lidl de peste calea ferată. Proiectul a fost aprobat recent în Comisia de urbanism, iar Primăria a publicat documentația urbanistică pe site-ul instituției.

Amplasamentul investiției

Conform proiectului de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), este vorba despre o clădire cu un regim cu trei niveluri în subsol, parter și 6 etaje. Înălțimea maximă a imobilului a fost stabilită la 23 metri. Beneficiarul este o persoană fizică care are în proprietate un teren în suprafață de 1.000 mp.

Între planșa urbanistică și proiectul de PUZ există o neconcordanță: în proiect apar trei niveluri în subteran, dar pe planșă apar două niveluri. Inclusiv în proiectul de PUZ apar două niveluri în subteran, singurul loc în care apar trei fiind la primul articol al proiectului de hotărâre care urmează să fie propus în viitor în plenul Consiliului Local.

„Regimul de aliniere stradal propus va fi de 3 metri față de limitele proprietății dinspre bulevardul Nicolae Iorga”, se arată în PUZ.

Accesul dinspre bulevard va fi permis doar prin partea de nord a amplasamentului, se mai precizează în proiect.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top