Connect with us

Noi licitații la Aeroport: spații dedicate pentru cafenele

terminal T4 aeroport iasi

Local

Noi licitații la Aeroport: spații dedicate pentru cafenele

Aeroportul Internațional Iași scoate la licitație două spații comerciale în Terminalul T4: unul în zona publică (parter, pe fluxul de plecări) și celălalt în zona restricționată (fluxul de plecări, etaj). Potrivit unui anunț al regiei, procedurile vor avea loc pe 3 iulie.

Documentația de participare poate fi obținută contra unei taxe (100 lei) de la registratura Aeroportului, iar ofertele pot fi depuse cel târziu pe 21 iunie. Solicitările de clarificări pot fi formulate cel târziu până pe 17 iunie. Cea mai recentă licitație organizată de Aeroport a vizat un punct „self service” pentru vânzarea de cărți, procedura la care a participat o editură din București.

Conform oficialilor aerogării, cele două spații comerciale au următoarele carasteristici:

  • cafenea – spațiul are o suprafață de 121 mp și este amplasat în Terminalul T4, parter, în zona publică pe fluxul de plecări
  • cafenea cu fumoar și spațiu de servire – spațiul are o suprafață de 116 mp și este amplasat în Terminal T4, etaj, în zona restricționată pe fluxul plecări

Depunerea ofertelor – la registratura RA Aeroportul Iași, până cel târziu la data de 21.06.2024 ora 12.00, într-un singur exemplar, cu respectarea cerințelor Caietului de sarcini. Solicitările de clarificări cu privire la documentația achiziționată, se depun pe email iasi@aeroport.ro sau la registratura aeroportului, pana la data de 17.06.2024, ora 12.00”, se arată în anunțul aerogării.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top