Connect with us

Noi spații de producție în Zona Industrială/Hale de până la 20 m înălțime

Investiții private

Noi spații de producție în Zona Industrială/Hale de până la 20 m înălțime

Comisia de urbanism a aprobat recent un proiect de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) propus de firma Perfect Carpets SRL. Compania, specializată în fabricarea de covoare și mochete, este deținută de olandezii de la Gebumat BV.

Firma are deja mai multe hale în Zona Industrială și, potrivit, proiectului de PUZ, intenția este de a ridica noi hale de producție în extinderea unora existente. Perfect Carpets SRL deține în proprietate peste 3,3 ha de teren. Amplasamentul se află pe Calea Chișinăului (km 1).

Conform hotărârii adoptate de Comisia de urbanism a Consiliului Local (CL), va fi construită o hală de 20 metri înălțime cu regim parter și un etaj, la un procent de ocupare a terenului de 40% și un coeficient de utilizare a terenului egal cu 10. Proiectul prevede și amenajarea de spații verzi pe 20% din suprafață.

Planșa de reglementări urbanistice

Următorul pas pentru investitor este ca proiectul să fi aprobat în plenul CL și, ulterior, poate fi emisă autorizația de construire.

Anul trecut, Perfect Carpets SRL a declarat un număr mediu de aproape 160 de angajați, o cifră de afaceri de 9,1 milioane lei și un profit net de aproape 180.000 lei.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top