Connect with us

Noile cămine studențești, aprobate de CL în regim de urgență

Proiecte publice

Noile cămine studențești, aprobate de CL în regim de urgență

Consilierii locali se vor reuni joi, 9 noiembrie, într-o ședință extraordinară pentru a aproba planurile urbanistice zonale în vederea construirii/reabilitării a șase cămine studențești.

Recent, Comisia de urbanism a avizat favorabil proiectelor celor patru universități: Universitatea „Al.I.Cuza” (trei cămine), Universitatea Agronomică (unul), Universitatea de Arte (unul) și Universitatea Tehnică (unul).

Pe bdl. Mangeron va fi construit un cămin cu subsol, demisol, parter și șapte etaje, iar în Titu Maiorescu vor fi reabilitate trei cămine (C6, C7 și C8) unde se vor amenaja și mansarde (regim de înălțime până la opt etaje). În același timp, în Codrescu și pe Aleea Sadoveanu vor fi construite două cămine, fiecare cu câte cinci etaje.

Detalii despre fiecare proiect, inclusiv planșe de reglementări urbanistice, puteți citi într-un material precedent al fluxului APIX.

Citește AICI despre oferta de publicitate a fluxului APIX.

 

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top