Connect with us

O afacere la cheie din Iași, ce în trecut număra 1.500 de angajați, se vinde

Tranzacții

O afacere la cheie din Iași, ce în trecut număra 1.500 de angajați, se vinde

Fabrica de încălțăminte Aurora, din Târgu Frumos, se vinde cu un preț de 1,8 milioane euro. Firma este listată la bursa din București. Potrivit anunțului publicat pe site-uri de resort, fabrica se vinde cu clădirile și terenurile aferente, cu utilaje și echipamente și, nu în ultimul rând, stocul de materii prime și produse.

Potrivit anunțului, clădirile au o suprafață însumată de peste 10.000 mp, iar terenula aferent ajunge la circa 13.400 mp.

„Cumpără o afacere la cheie în Iași – Aurora S.A, fabrică încălțăminte. Întreprinderea de încălțăminte Aurora SA a fost înființată în urma lucrărilor de investiții efectuate în perioada 1975-1976”, se arată în anunț.

Potrivit sursei citate, Aurora SA a fost înființată în baza HG 1296/1990 și a Legii 15/1990, privind reorganizarea unităților economice de stat ca regii autonome și societăți comerciale.

„Compania a produs încălțăminte pentru parteneri din Italia care dețin mari lanțuri de magazine cum ar fi Batta, Prada, Diadora, Clarks, Donna, Colan, Manas. În prezent, compania are un stoc de articole de încălțăminte din piele naturală pentru copii, femei și bărbați”, se mai precizează în anunț.

În cazul în care există interes doar pentru clădiri și terenuri, prețul ajunge la 1,6 milioane euro.

La începutul anilor 2000, fabrica Aurora numără circa 1.500 de angajați. În 2019, a ajuns la un număr mediu de 60 de angajați și o cifră de afaceri de 1,9 milioane lei, cu un profit de circa 330.000 lei.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top