Connect with us

O comună limitrofă Iașului va împrumuta 10 milioane lei pentru reabilitarea de străzi

Local

O comună limitrofă Iașului va împrumuta 10 milioane lei pentru reabilitarea de străzi

Primăria Miroslava va contracta un credit în valoare de 10 milioane lei pentru refacerea infrastructurii rutiere, demersul fiind aprobat recent de către Consiliul Local al comunei limitrofe Iașului.

„Fondurile vor fi utilizate pentru modernizarea prin asfaltare a 12 străzi echipate cu rețea de canalizare. Pe lângă asfaltare, lucrările vor implica și relocarea unor rețele electrice, trasarea de marcaje rutiere și aducerea la cotă a branșamentelor de gaze naturale, respectiv a căminelor de apă și canalizare. Lungimea totală a străzilor care vor fi modernizate este de 10,642 kilometri”, se arată într-o informare a Primăriei.

Potrivit sursei citate, străzile care vor fi reparate sunt: Iazului, Cornești – prelungirea de la cimitir până la drumul comunal DC28 – zona padoc și Prunilor – din intersecția cu strada Bazei până la intersecția cu strada Școlii (sat Valea Adâncă), Emil Racoviță, Ion Creangă, Ionel Teodoreanu, Mihail Sadoveanu și Primăverii (Valea Ursului), Neculai Hârțan (Ciurbești), Ciprian Porumbescu (Cornești), legătura dintre str. Eroilor și str. Beldiman (Uricani) și Stadionului (Miroslava).

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top