Connect with us

O cunoscută firmă din Iași construiește blocul ANL din Smârdan

Proiecte publice

O cunoscută firmă din Iași construiește blocul ANL din Smârdan

Lucrările la blocul ANL din zona Smârdan au început la sfârșitul anului trecut, dar, la acea vreme, autoritatea centrală nu a anunțat cine este constructorul. Între timp, unele lucrări de amenajare a terenului au fost deja făcute, iar firma contractată de către ANL în acest sens este Construcții Unu.

Compania este patronată de Titel Sinescu și, de-a lungul timpului, a fost implicată în mai multe proiecte de anvergură – un exemplu în acest sens fiind consolidarea și restaurarea Palatului Culturii.

În blocul ANL din Smârdan vor fi amenajate 72 de apartamente, achiziționate de viitorii locatari prin credit ipotecar. Apartamentele au fost scoase la vânzare de către ANL la prețuri cuprinse între 47.000 euro și până la aproape 114.000 euro. Nu este clar dacă în bloc mai sunt disponibile apartamente, cei interesați putând consulta informațiile publicate de ANL în acest sens.

ANL are la dispoziție un teren cu o suprafață de 3.000 mp, iar planul urbanistic zonal (PUZ) a fost aprobat încă din anul 2011. Terenul a fost pus la dispoziția ANL de către Primăria Iași.

Blocul ce va fi ridicat de ANL vor avea 72 de apartamente:

  • 20 apartamente cu o cameră
  • 46 apartamente cu 2 camere
  • 6 apartamente cu 3 camere

Locuri de parcare propuse: 12 locuri în incinta blocului și 60 locuri parcare în exterior”, se arată în autorizația 1292/2019.

Regimul de înălțime este subsol, demisol, parter și 6 etaje, blocul fiind format din 2 tronsoane.

Articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top