Connect with us

O firmă din Vaslui vrea să construiască centrul multifuncțional din Cicoarei

Proiecte publice

O firmă din Vaslui vrea să construiască centrul multifuncțional din Cicoarei

Primăria Iași a primit o singură ofertă la licitația pentru construirea centrului multifuncțional din zona Cicoarei, deși valoarea estimată a contractului ajunge la circa 12,5 milioane lei (fără TVA). Potrivit unui comunicat al Primăriei, firma care a depus oferta este Elit Construct SRL (Vaslui).

Centrul multifuncțional va fi construit pe strada Sofia Nădejde (fostă Cicoarei), suprafața terenului studiat pentru Planul Urbanistic Zonal fiind de 7.700 metri pătrați, din care 15% vor reprezenta spații verzi. Noua construcție va avea un regim de înălțime P + 4E (cu o înălțime maximă 20 de metri de la cota terenului natural în aria construită).

În cadrul centrului vor fi organizate spaţii pentru activităţi educative dedicate dezvoltării copiilor şi tinerilor care locuiesc în cartierul Cicoarei şi în zonele învecinate. Astfel, proiectul prevede construirea unei săli de spectacole cu o capacitate de 120 de locuri, a unei săli de sport cu peste 150 de locuri în tribună, de săli de IT și audiții muzicale, a unei biblioteci etc.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top