Connect with us

O firmă globală de tehnologie deschide un nou centru la Iași: la nivel mondial are peste 220.000 de angajați

Foto: Ziarul de Iași

Local

O firmă globală de tehnologie deschide un nou centru la Iași: la nivel mondial are peste 220.000 de angajați

HCLTech, firmă globală specializată în servicii de consultanță și servicii IT, și-a extins prezența în România prin deschiderea unui nou Centru Global de Livrări servicii (GDC) la Iași. Noul centru ultra-modern din Iași va oferi cele mai noi soluții în domeniile digital, programare, cloud și Inteligență Artificială, se arată într-un comunicat primit la redacție.

„Marcăm o etapă foarte importantă pentru HCLTech în România, pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm și să ne deservim clienții la nivel internațional cu noi capabilități în cele mai noi tehnologii. Ne păstrăm angajamentul față de oamenii noștri și față de comunitățile locale, continuând să investim în talentele locale care doresc să urmeze o carieră în tehnologie”, a declarat Iulian Păduraru, Country Head – România, HCLTech, citat în comunicat.

HCLTech este prezentă în 60 de țări și numără peste 220.000 de angajați. În România, compania este prezentă de cinci ani și are aproximativ 1.000 de angajați în București, Iași și Brașov. „HCLTech este certificată de către Top Employers Institute drept Angajator de top în 25 de țări, inclusiv în România. Unul dintre angajamentele companiei este de a susține prin programele sale comunitățile locale din țările în care activează”, se precizează în comunicat.

Ceremonia de inaugurare a noului centru a fost onorată de mai mulți membri din conducerea superioară a HCLTech, printre care C Vijayakumar, Chief Executive Officer și Managing Director, precum și Rahul Singh, Chief Operating Officer, alături de demnitari și parteneri locali.

Pentru a marca deschiderea noului centru, membrii echipei de conducere a HCLTech s-au alăturat mai multor voci importante din domeniul IT/Tech din România într-o dezbatere despre modul în care organizațiile se integrează în noul mediu economic bazat pe tehnologie și modul în care acestea înțeleg să adopte cultura generației Z pentru a regândi forța de muncă a viitorului, conform comunicatului.

Despre HCLTech

HCLTech este o companie globală de tehnologie, cu peste 221,000 de angajați în 60 de țări, ce oferă servicii de înaltă calitate din zona digitală, de software, inginerie și cloud, având un portofoliu bogat de servicii și produse IT. Compania deservește clienți din toate industriile, oferind soluții pentru sectorul financiar, industrial, medical și științific, alimentar, IT și telecom, retail și FMCG, media și servicii publice. HCLTech a înregistrat în perioada septembrie 2020 – septembrie 2023 venituri cumulate în valoare de 12,9 miliarde de dolari. Pentru mai multe detalii, accesați hcltech.com.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top