Connect with us

Elektrobit, lider mondial în domeniul software auto, deschide un birou la Iași

Investiții private

Elektrobit, lider mondial în domeniul software auto, deschide un birou la Iași

Elektrobit, companie de renume mondial, își extinde activitatea în România. Furnizor de servicii de software-uri integrate, Elektrobit deschide un birou în Iași.

Evenimentul de prezentare a companiei Elektrobit are loc în 16 iunie 2022, la Hotel Internațional. Persoanele interesate sunt așteptate începând cu ora 17.00, la sala Belvedere, strada Palat 5A.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să descopere proiectele Elektrobit și noile trend-uri din industria automotive.

Peste 100 de milioane de mașini au software Elektrobit

Cei care doresc să participe la evenimentul de la Iași se pot înscrie folosind ACEST LINK. „Dorim ca evenimentul organizat la Iași să prezinte Elektrobit ca pe o alternativă extrem de tentantă pentru programatorii din întreaga zonă. Aceștia au posibilitatea să lucreze remote în cadrul unor proiecte deosebit de provocatoare, într-o industrie în continuă expansiune și într-un domeniu extrem de dinamic”, au precizat reprezentanții Elektrobit.

Software-ul Elektrobit este prezent în peste 100 de milioane de vehicule. Oferă soluții flexibile și inovative pentru infrastructura de mașini interconectate. Vorbim despre interfața dintre om și mașină, navigație, asistența șoferului, unitatea de comanda electronică (ECU) și serviciile de inginerie a software-ului.

Industria auto nu stă pe loc și nici noi. În calitate de furnizor mondial vizionar și premiat, împingem în mod constant industria înainte. Suntem la curent cu cele mai recente inovații. Nu numai că încorporăm cele mai noi tehnologii, dar cunoaștem și provocările care vin odată cu inovațiile. Prin urmare, oferim componente software de încredere și soluții flexibile și inovatoare. Împreună putem modela cum va arăta mobilitatea viitorului” , spun reprezentanții companiei.

Lista cu job-uri unde pot aplica direct candidații se găsește la ACEST LINK.

Cartea de vizită a companiei Elektrobit

Elektrobit este furnizor global de soluții și servicii de software-uri integrate. A fost premiat la nivel mondial în industria automotive. Are peste 30 de ani de experiență în domeniu și este una dintre principalele companii dezvoltatoare de soluții AUTOSAR pentru producătorii de mașini.

Este o companie multinațională, cu peste 3.500 de angajați și sedii în Europa, Statele Unite ale Americii și Asia. Headquarter-ul Elektrobit Romania este în Brașov din 2013, iar din anul 2016 compania este prezentă și în Timișoara. Din anul 2015 Elektrobit este filială independentă în concernul Continental AG.

Servicii și produse: HPC Software platform, Classic AUTOSAR, HPC Adaptive AUTOSAR, User Experience

Link-uri utile: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top