Connect with us

O firmă vrea să dea lovitura la Iași prin livrarea a 20 de autobuze SH

Acesta este tipul de autobuz rulat comercializat de firmă

Proiecte publice

O firmă vrea să dea lovitura la Iași prin livrarea a 20 de autobuze SH

O singură firmă a depus ofertă la licitația CTP pentru achiziția a 20 de autobuze rulate. Compania Bus & Coach Group SRL este din județul Ilfov. De remarcat că pe site-ul firmei, singurul tip de autobuz rulat oferit la vânzare este Volvo B12M și nu este exclus ca acest model să fi fost licitat și la Iași.

Dacă își va adjudeca procedura, firma ilfoveană va da lovitura: valoarea estimată a contractului ajunge la 1,7 milioane lei, fără TVA. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de aproape patru ori mai mică (circa 470.000 lei). Firma a avut doar 2 angajați anul trecut.

„Achiziția este realizată în vederea acoperirii nevoii de mijloace de transport, pe perioada lucrărilor de reabilitare a liniilor de tramvai, ce sunt deservite la acest moment de autobuze și contextul pandemic actual, transpus prin măsurile impuse de autoritățile naționale și locale ce privesc în special distanțarea socială, are impact direct în prestarea serviciului de transport public”, se arată în descrierea achiziției publicată în sistemul național de achiziții publice (SICAP).

Autobuzele trebuie să aibă o lungime de 12 metri, sisteme de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat, normă de poluare minim Euro 4 şi o capacitate de transport pasageri de minim 85 de persoane.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top