Connect with us

O investiție majoră, cu 18 blocuri și 32 de vile, mai trece un hop: lucrările ar putea începe în acest an

Pe acest teren va fi construit ansamblul imobiliar

Investiții private

O investiție majoră, cu 18 blocuri și 32 de vile, mai trece un hop: lucrările ar putea începe în acest an

Comisia de urbanism de la nivelul Consiliului Județean (CJ) a avizat favorabil proiectul propus de firma Goland Imobil în Bucium, respectiv o investiție ce constă în construirea a 18 blocuri și a 32 de vile în zona Fundac Păun. Odată obținut avizul unic de la CJ, proiectul poate ajunge în dezbaterea Consiliului Local și, ulterior, investitorul poate întocmi documentația pentru obținerea autorizației de construire.

APIX.ro a scris, în ultimii ani, de mai multe ori despre acest proiect, iar, în prezent, investiția a intrat în linie dreaptă: din informațiile APIX.ro, investitorul vrea să înceapă lucrările chiar în acest an. La amplasament au fost deja executate mai multe lucrări, cele mai importante fiind de stabilizare a versantului. În trecut, au fost și probleme dar care, aparent, ar fi fost rezolvate.

Amplasamentul investiției

Terenul deținut de Goland Imobil are o suprafață totală de 110.000 mp, în condițiile în care procentul de ocupare a terenului este propus la 25%. Potrivit proiectului de PUZ, din suprafața de 110.000 mp, aproape 15.000 mp vor fi cedați domeniului public pentru constituirea profilului stradal (circulație publică).

Planul companiei este de amenaja locuințe individuale și colective mici, spații de recreere, spații de servicii, amenajări urbane, parcuri, străzi de incintă și anexe aferente. În prezent, terenul este în extravilanul Iașului și este pășune. În total, vor fi amenajate 18 blocuri cu regim redus de înălțime și 32 vile.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top