Connect with us

O nouă clădire de birouri va fi ridicată pe Calea Chișinăului

Investiții private

O nouă clădire de birouri va fi ridicată pe Calea Chișinăului

Katty Fashion SRL a inițiat un proiect pentru construirea unei clădiri de birouri pe str. Calea Calea Chișinăului, în apropiere de intersecția cu bd. Primăverii, conform unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) care va face obiectul unei dezbateri publice la Primărie pe 16 mai.

Societatea are în proprietate un teren cu o suprafață de aproape 700 mp. Noua clădire va avea ca principală funcțiune „spații de producție nepoluante (industria textilă)”, alături de servicii, birouri, comerț și alte funcțiuni complementare.

Terenul cu verde este al Katty Fashion, pe celelalte suprafețe evidențiate au fost deja aprobate PUZ-uri pentru diverse investiții

Regimul de înălțime propus pentru noua clădire este parter și 2 etaje. Construcția va ocupa maximum 50% din suprafața totală a terenului.

Randare inclusă în proiectul de PUZ

„Prin aprobarea acestui Plan Urbanistic Zonal de către Consiliul Local Iași se va crea o zonă cu funcțiuni de depozitare, birouri, sedii administrative, locuințe de serviciu și a altor funcțiuni complementare ce vor avea un impact pozitiv asupra întregii comunități locale prin atragerea altor investiții viitoare în zonă precum și îmbunătățirea contribuției la bugetul local”, se susține în proiectul de PUZ.

O altă randare

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top