Connect with us

O nouă hală de producție va fi construită în zona fostului Fortus

Investiții private

O nouă hală de producție va fi construită în zona fostului Fortus

Un producător ieșean de textile speciale va construi o hală de producție în zona Fortus pentru a-și extinde facilitățile existente. Proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) va fi supus aprobării Consiliului Local (CL), cel mai probabil, în vara acestui an.

Compania Tehniconf Confecții SRL are la dispoziție un teren de circa 5.000 mp pe care există deja o hală, iar prin noul imobil propus își va dubla suprafața construită. Potrivit proiectului de PUZ, este vorba despre o hală de producție, depozitare și funcțiuni asociate.

Amplasamentul investiției

„Folosința actuală a amplasamentului este curți construcții, iar în vecinătate există numeroase clădiri de birouri, producție sau servicii. Regimul de înălțime va fi cu subsol, parter și un etaj, cu înălțimea maximă de 10 metri”, se arată în planul urbanistic.

Principalul acces la amplasament este fundacul Oțelăriei, care, mai departe, face legătura cu DJ 248 (drumul spre Vaslui). Fundacul are un carosabil de 7 metri, cu 2 benzi de 3,5 m. „În prezent nu sunt probleme legate de fluența circulației”, se susține în proiect.

Noua hală este evidențiată cu contur alb

„În 2018 a fost înființată în Iași SC TEHNICONF CONFECTII SRL, o companie cu capital românesc, dedicată producției de textile speciale cum ar fi uniforme profesionale impermeabile, echipamente individuale de protecție și altele. Lucrăm atât pentru parteneri interni cât și pentru parteneri externi. Avem 120 de angajati si producem in jur de 100.000 de produse pe an”, se arată pe site-ul companiei.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top