Connect with us

O nouă licitație la Fortus: 12 mil. euro pentru 40,4 hectare

Tranzacții

O nouă licitație la Fortus: 12 mil. euro pentru 40,4 hectare

Administratorul judiciar al Fortus organizează o nouă licitație pentru vânzarea activelor fostului combinat de utilaj greu. Potrivit unui anunț publicat pe site-uri de specialitate, terenul scos la mezat are o suprafață de 404.808 mp.

Prețul de pornire la licitația cu strigare este de 12 milioane euro, fără TVA. Halele industriale de pe teren au o suprafață construită de 130.000 mp și una utilă de 99.022 mp.

„Pot participa la licitaţie, acele persoane fizice şi/sau juridice care achită garanţia de participare de 10% din preţul de strigare, caietul de sarcini şi taxa de participare la licitaţie şi își anunță intenţia de participare la licitaţie, până în ziua anterioară organizării licitaţiei, ora 13:00. Garanţia de participare la licitaţie este în valoare de 10% din preţul de pornire a licitației, pentru fiecare activ în parte, sumă ce va fi depusă în contul de lichidare al societății”, se arată în anunț.

Anunțul a fost actualizat în cursul zilei de sâmbătă, semn că licitația organizată vineri, 11 septembrie, nu a fost adjudecată.

În caz de neadjudecare, licitația se repetă săptămânal în ziua de vineri, la aceeași oră”, precizează administratorul judiciar pe site-ul oficial.

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top