Connect with us

O nouă pensiune va fi construită în zona C.A. Rosetti

Investiții private

O nouă pensiune va fi construită în zona C.A. Rosetti

O agenție turistică va investi în construirea unei pensiuni în zona C.A.Rosetti. Smart Travel SRL a primit deja autorizație din partea municipalității, în condițiile în care există un plan urbanistic zonal aprobat încă din anul 2015. Lucrările ar putea începe în perioada următoare.

Potrivit autorizației 92/2018, eliberată acum câteva zile, agenția turistică are la dispoziție un teren în suprafață de 1.173 mp. Firma a obținut terenul în urma unui schimb de bunuri imobile.

PUZ-ul a fost aprobat în mai 2015 și a vizat o suprafață mai mare de teren, de 5.500 mp.

„Se aprobă Planul Urbanistic Zonal, zona C.A. Rosetti, întocmit în vederea construirii unei pensiuni, a unui restaurant și locuințe și a unui podeț peste pârâul Calcaina pentru acces proprietate pe teren proprietate persoană fizică”, se arată în HCL 173/2015.

Indicatorii urbanistici aprobați arată un procent de ocupare a terenului de 50%, un coeficient de utilizare a terenului egal cu 2 și o înălțime maximă de 12 metri.

Smart Travel SRL a fost înființată în anul 2004 și este administrată de Simona Fedorciuc. În 2016, an pentru care este disponibil bilanțul contabil, firma a avut o cifră de afaceri de 11,2 milioane lei și un profit de aproape 90.000 lei, la un număr mediu de doi angajați.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top