Connect with us

O nouă pensiune va fi construită în zona C.A. Rosetti

Investiții private

O nouă pensiune va fi construită în zona C.A. Rosetti

O agenție turistică va investi în construirea unei pensiuni în zona C.A.Rosetti. Smart Travel SRL a primit deja autorizație din partea municipalității, în condițiile în care există un plan urbanistic zonal aprobat încă din anul 2015. Lucrările ar putea începe în perioada următoare.

Potrivit autorizației 92/2018, eliberată acum câteva zile, agenția turistică are la dispoziție un teren în suprafață de 1.173 mp. Firma a obținut terenul în urma unui schimb de bunuri imobile.

PUZ-ul a fost aprobat în mai 2015 și a vizat o suprafață mai mare de teren, de 5.500 mp.

„Se aprobă Planul Urbanistic Zonal, zona C.A. Rosetti, întocmit în vederea construirii unei pensiuni, a unui restaurant și locuințe și a unui podeț peste pârâul Calcaina pentru acces proprietate pe teren proprietate persoană fizică”, se arată în HCL 173/2015.

Indicatorii urbanistici aprobați arată un procent de ocupare a terenului de 50%, un coeficient de utilizare a terenului egal cu 2 și o înălțime maximă de 12 metri.

Smart Travel SRL a fost înființată în anul 2004 și este administrată de Simona Fedorciuc. În 2016, an pentru care este disponibil bilanțul contabil, firma a avut o cifră de afaceri de 11,2 milioane lei și un profit de aproape 90.000 lei, la un număr mediu de doi angajați.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top