Connect with us

Oferta unui proprietar din Bucium: vând terenul și donez pensiunea

Este vorba despre complexul Forheaven

Utile

Oferta unui proprietar din Bucium: vând terenul și donez pensiunea

O vilă din Bucium este oferită gratis de către proprietar. Condiția pusă de acesta: achiziționarea terenului aferent la un preț de 30 euro/mp, iar suprafața ajunge la 50.000 mp. Astfel că prețul este de 1,5 milioane euro, cea mai scumpă casă scoasă acum la vânzare pe site-uri de profil. Anunțul a fost postat recent pe OLX.

Gratis Vilă nouă 1.200 mp, utilată, pe un domeniu de 50.000 mp. Teren cu toate utilitățile funcționale, cu deschidere pe trei laturi în municipiul Iași, zona rezidențială Bucium, drum nou asfaltat. Pretabil pentru cartier vile și blocuri sau pentru cine își permite. Se vinde terenul cu 30 euro/mp, iar vila se donează gratis”, se arată în anunțul postat pe OLX, care a strâns deja circa 1.600 de vizualizări.

Acestea sunt singurele informații postate de proprietar. În schimb, din verificările APIX a reieșit că este vorba despre complexul Forheaven din Fundac Păun 51A.

Amplasamentul vilei:

Pe alte site-uri, complexul Forheaven este oferit și spre închiriere.

Vilă 1.000 mp, în municipiul Iași, cu toate utilitățile funcționale. Este dotată și mobilată pentru pensiune cu 11 camere cu baie proprie, sală de mese cu bucătărie profesională, sala evenimente pentru 100 de persoane, terasă 500 mp, parcare pentru 20 locuri, stradă nou-asfaltată, zonă cu mult spațiu verde și priveliște panoramică”, se precizează într-un anunț postat pe un site de profil.

Din anunț mai aflăm că imobilul a fost construit în anul 2013. Prețul pentru chiria lunară ajunge la 6.600 euro. Și acest anunț a fost publicat recent – la sfârșitul lunii februarie. Complexul Forheaven mai figurează și pe site-uri de booking, prețul unei camere fiind de cel puțin 180 euro/noapte.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Utile

To Top