Connect with us

[P] Confederația sindicală CNSLR Frăția – filiala Iași susține candidații PSD la alegerile locale din 9 iunie

Alegeri 2024: idei și proiecte

[P] Confederația sindicală CNSLR Frăția – filiala Iași susține candidații PSD la alegerile locale din 9 iunie

Partidul Social Democrat Iași a semnat astăzi un protocol de colaborare cu Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România – Frăția Uniunea Județeană Iași.

Parteneriatul încheiat se referă la susținerea și dezvoltarea unor domenii vitale pentru ieșenii din întregul județ:  sănătate, educație, mediu, asistență socială, servicii publice (transport în comun, încălzire centralizată).

 „Echipa PSD de la Iași se extinde de la zi la zi. Acest  nou protocol de colaborare este rezultatul muncii echipei social-democrate din ultimii doi ani în care, alături de guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu, am reușit să contribuim la promovarea unor politici corecte și concrete pentru oameni.  Am încredere că și în viitor vom reuși să dezvoltăm domenii de activitate care nu au reprezentat o prioritate pentru actualii decidenți politici și administrativi locali” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Iași.

PSD a avut în permanență dialog împreună cu deschiderea și susținerea pentru diferitele sectoare de activitate din societatea ieșeană, inclusiv a celor care vin din mediul sindical. Mai mult, dat fiind că în studenție am fost legat de acest sector înțeleg că, vocea sindicatelor trebuie să fie auzită și să aibă o structură de care să fie reprezentată. Totodată, cred că este responsabilitatea noastră, a celor care ne-am implicat în politică, să avem acest tip de dialog și de colaborare, de aceea îi mulțumesc lui Iulian Cozianu pentru încrederea pe care ne-o arată și îl asigur că vom forma un parteneriat” a precizat Bogdan BALANIȘCU, președinte PSD Municipiul Iași și candidat la funcția de primar al municipiului Iași.

Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România – Frăția Uniunea Județeană Iași reunește reprezentanți din sindicatele Sanitas Iași, Asistență și Protecție Socială și Protecția Copilului Iași, Spiru Haret Iași, Liber CTP Iași, ApaVital Iași, Finanțe Publice Iași, Gaze Iași, Autotest Iași, totalizând aproximativ 10.000 de membri.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Alegeri 2024: idei și proiecte

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top