Connect with us

[P] Ruleta Mini: Merită să o încerci?

Advertorial

[P] Ruleta Mini: Merită să o încerci?

Ruleta Mini de la cazino online, așa cum sugerează în mod evident și numele, este o ruletă adevărată, ca și cea franceză și cea americană, doar mai mică. Are doar 12 numere, împărțite întotdeauna între roșu și negru, pe lângă numărul 0, care este verde .

În această recenzie a Mini Roulette îți voi oferi o imagine de ansamblu asupra caracteristicilor și regulilor care vă vor permite să intrați în universul acestei mese distractive de joc. Acest joc are câteva caracteristici cu adevărat interesante, care merită cu siguranță explorate. 

Noțiuni de bază la Mini Roulette

Jocul la mini-ruletă este destul de simplu, mai ales dacă ești familiarizat cu jocul la ruleta tradițională.  Jocul acceptă pariuri pe numere cuprinse între 1 și 12 (precum și zero). Aceasta este principala diferență față de versiunea tradițională. Cu o roată atât de mică șansele de victorie sunt mult mai considerabile; ca urmare, apar modificări substanțiale în plățile care urmează să fie atribuite pariurilor individuale. 

Câștigul maxim pentru pariuri pe un singur număr este 11:1. În plus, regulile Mini Ruletei prevăd returnarea a 50% din pariuri, în cazul în care mingea aterizează pe zero. Toate metodele clasice de pariere rămân active, singurele diferențe apar la nivel economic. De asemenea, dacă obții un bonus fără depunere la cazinoul la care te-ai înregistrat, acesta va putea fi utilizat și la Ruleta Mini. Prin plasarea unui pariu divizat, adică acoperind doar două numere, vei beneficia de o plată de 5:1. 

Cu pariul clasic aproape de zero, datorită căruia pariezi pe trei soluții diferite simultan, plata este redusă la 3:1. Aceeași dinamică apare și la pariul la colț, unde cu un singur jetoane vei putea acoperi 4 numere: câștigurile în acest caz vor fi plătite 2:1.

Regula La Partage

Și dacă apare 0 când ai pariat pe un pariu secundar, de exemplu Roșu sau Negru, ce se întâmplă? În acest tip de joc regula „En Prison” nu este prezentă , ceea ce înseamnă că pariurile rămân blocate pentru runda următoare când se aruncă 0. Cu toate acestea, regula „Le Partage” este prezentă, ceea ce înseamnă că dacă s-ar arunca 0, jumătate din diferitele pariuri secundare vă vor fi returnate.

Avantajele jocului Ruletă Mini

Să vedem acum care sunt principalele avantaje ale jocului de mini-ruletă. În primul rând, în comparație cu versiunile tradiționale, este mult mai simplu pentru că sunt mai puține numere și deci procentul de câștig, cel puțin la pariurile En Plein, este cu siguranță mai mare. De asemenea, mini-ruleta este considerată modalitatea corectă de a începe abordarea ruletei tradiționale. 

Deoarece sunt mai puține numere pe care poți paria, pariurile vor fi, de asemenea, mai ușor de înțeles. Pe scurt, iată care sunt avantajele acestui joc:

  • Sesiuni de joc mai rapide: Datorită dimensiunilor mai mici ale mesei și numărului redus de numere, rundele pot fi mai rapide, permițând jucătorilor să experimenteze mai multe runde într-o perioadă scurtă de timp.
  • Accesibilitate mai mare: Mini Ruleta poate fi mai accesibilă pentru jucătorii care sunt noi în joc sau care doresc o experiență de joc mai simplificată.
  • Există șanse mai mari de câștig atunci când pariezi pe un număr
  • Terenul de joc este mai clar
  • Chiar dacă avantajul casei este mai mare decât la ruleta americană, diferența nu este atât de mare și aii mai multe șanse să ai succes cu un pariu direct

Dezavantajele jocului Ruletă Mini

La fel ca în cazul tuturor jocurilor de cazinou, și versiunile de Ruletă Minim pot avea anumite dezavantaje. Printre puținele dezavantaje se numără și:

  • Limitări ale strategiilor: Jucătorii care apreciază strategiile complexe sau care doresc o varietate mai mare de opțiuni de pariere pot fi limitați în Mini Ruletă.
  • Există mai puține moduri de a combina pariurile
  • Avantajul casei băncii este mai mare decât cel al ruletei franceze și, de asemenea, mai mare decât cel al ruletei americane
  • Valoarea așteptată în timpul jocului este mai mică decât la majoritatea celorlalte variante de ruletă

Concluzie

Este ușor de ghicit că Mini Ruleta este o versiune mai mică a Ruletei tradiționale. Dar să nu credeți că și câștigurile de acolo sunt reduse — dimpotrivă, plățile în Mini Ruletă sunt foarte generoase! Înainte de a începe să joci pe bani reali, încearcă versiunea demo pentru un test și compară diferitele caracteristici suplimentare. Nu uita sa joci responsabil!

Amintește-ți că fiecare joc are un nivel diferit de plată. Alege un furnizor de încredere care îți poate garanta o experiență de joc fără probleme și o ofertă bună de bun venit, pentru a limita cheltuielile inițiale.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Advertorial

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top