Connect with us

Păcurari: După ce a autorizat etaje în plus, PMI avizează un plus de apartamente la blocurile Cărăbuș

Investiții private

Păcurari: După ce a autorizat etaje în plus, PMI avizează un plus de apartamente la blocurile Cărăbuș

Cărăbuș Grup Construct poate amenaja 135 de apartamente în ansamblu rezidențial din capătul Păcurariului, cu 10 locuințe mai mult față de avizul inițial: un plus de jumătate de milion de euro la un preț minim de 50.000 euro/apartament.

Firma a beneficiat în trecut și de alte avantaje din partea Primăriei Iași: în noiembrie 2017, Consiliul Local aprobă proiectul din Păcurari cu o planșă urbanistică (vizată spre neschimbare) în care apăreau 4 blocuri – 3 imobile cu 6 etaje și unul cu 10 etaje. La autorizare (martie 2019), nu s-a mai ținut cont de planșa aprobată de consilieri, iar Primăria a autorizat trei etaje în plus pentru două dintre blocurile cu 6 etaje. Cazul a fost prezentat pe larg în „Ziarul de Iași”. Între timp, imobilele au fost construite parțial, dar surse din piață spun că Cărăbuș livrează cu întârziere apartamente către clienții care au cumpărat locuințe.

Cărăbuș are la dispoziție un teren de aproape 4.500 mp. Noile apartamente sunt amenajate prin modificarea temei de proiectare: transformarea locuințelor de tip duplex de la ultimele etaje din două blocuri. Totodată, în cazul imobilului cu 6 etaje se va renunța la ultimul nivel. Nu în ultimul rând, vor mai fi făcute modificări de mică anvergură la fațadele blocurilor.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top