Connect with us

Păcurari: Noul hotel Continental va avea 220 de camere

Investiții private

Păcurari: Noul hotel Continental va avea 220 de camere

Continental Hotels a anunțat că va investi circa 34 milioane euro în două noi hoteluri la Iași și Brașov. Investiția de la Iași va fi făcută în Păcurari, proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) fiind aprobat într-o ședință recentă a Consiliului Local (CL). Acum, investitorul așteaptă emiterea autorizației de construire.

Radu Enache, proprietarul lanțului Continental, a declarat pentru Profit.ro că, în următorii patru ani, investițiile grupului în noi hoteluri se vor ridica la circa 40 milioane euro. Pe lângă deschiderea celor două hoteluri de la Iași și Brașov, firma patronată de acesta va investi și în rebrănduirea a patru hoteluri pe care le deține sub numele Ibis (se vor transforma în My Continental și Forum).

„Noi pariem pe dezvoltare. Am indisponibilizat 760 de camere, pe care le rebranduim (My Continental și Forum), și sperăm să obținem autorizația de construcție, pe care o aștepăm de 16 luni, pentru un hotel Forum de 150 camere la Brașov. Dupa aprobarea PUZ-ului, începem proiectarea și la un complex hotelier din Iași, cu circa 220 camere”, a declarat Radu Enache pentru Profit.ro.

La Iași, planul investitorului este de a construi un hotel, spații de alimentație publică, o unitate medicală (ambulatoriu, imagistică, radioterapie) și o parcare, cel puțin așa rezultă din proiectul de PUZ aprobat de către consilierii locali. Imobilul în care va funcționa hotelul va avea o înălțime de 29 metri și un regim cu subsol, demisol, parter și 7 etaje. Suprafața alocată pentru hotel ajunge la aproape 7.200 mp.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top