Connect with us

Dacia: Aviz condiționat pentru proiectul lui Zămosteanu (blocuri cu 16 etaje)

Investiții private

Dacia: Aviz condiționat pentru proiectul lui Zămosteanu (blocuri cu 16 etaje)

Comisia de urbanism a Consiliului Local (CL) a avizat favorabil proiectul ansamblului cu 16 blocuri în Dacia, dar cu condiții. Potrivit Comisiei, investitorul – firma M. Chim – trebuie să realizeze locurile de parcare la subsol sau grupate într-o clădire cu destinația de parcare.

Amplasamentul investiției

APIX.ro a scris în premieră despre acest proiect anul trecut, iar, recent, am prezentat la nivel de detaliu planurile omului de afaceri Cristin Zămosteanu, patronul M.Chim. De remarcat că, în publicațiile de specialitate, Zămosteanu a scos la vânzare terenul.

În proiectul de PUZ figurează 15 imobile, iar 14 dintre ele au 16 etaje.

Estimările APIX.ro, bazate pe informațiile din proiectul de PUZ, sunt că Zămosteanu ar putea amenaja în noul ansamblu peste 1.000 de apartamente. În Copou, Daniel Niculiță are în construire un ansamblu cu 1.1.20 de apartamente, iar investitorul și-a estimat efortul financiar la peste 50 milioane euro. Cele două proiecte sunt similare în ceea ce privește suprafața parcelei și aria construită desfășurată, chiar dacă numărul de blocuri și regimul de înălțime în cazul lui Zămosteanu sunt mai mari.

Amplasarea blocurilor
Continue Reading

Alte articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top