Connect with us

Păcurari: un nou ansamblu rezidențial propus pe un teren de circa 2 hectare

Terenul pe care este propusă investiția

Investiții private

Păcurari: un nou ansamblu rezidențial propus pe un teren de circa 2 hectare

O firmă din Valea Lupului vrea să construiască un ansamblu rezidențial la limita administrativă dintre municipiul Iași și comuna limitrofă. Din informațiile APIX.ro, terenul are o suprafață de circa 2 hectare, iar proiectul a ajuns în dezbaterea Comisiei de oportunitate de la nivelul Primăriei, cea formată din arhitecți.

„Construire spații comerciale și locuințe colective, împrejmuire teren proprietate – Păcurari Vest”, este obiectul Planului Urbanistic Zonal (PUZ) propus de firma Vectra Trading.

Amplasamentul investiției, cu deschidere la stradela Prof.Petru Culianu, str. Ioan Ivanov

Firma a obținut în octombrie 2019 un certificat de urbanism de la Primăria Iași pentru întocmirea PUZ-ului, iar proiectul a ajuns acum pe masa arhitecților care fac parte din Comisia de oportunitate – for responsabil cu emiterea primului aviz în lanțul de autorizare a unui proiect urbanistic la nivelul Primăriei.

Vectra Trading SRL a fost înființată în 2001, iar sediul social este în Valea Lupului. De la înființare și până acum, societatea a înregistrat în fiecare an profit. Datele pe anul 2019 arată o cifră de afaceri de jumătate de milion de lei, cu un profit de peste 120.000 lei.

Vom reveni asupra proiectului Vectra în momentul în care proiectul de PUZ va fi făcut public.

Articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top