Connect with us

Dealul Zorilor: Proiectul Fiald a ajuns în faza de avizare

Zona de construire a noului ansamblu rezidențial

Investiții private

Dealul Zorilor: Proiectul Fiald a ajuns în faza de avizare

Proiectul unui nou ansamblu rezidențial, inițiat de Fiald Imobiliare în zona Dealul Zorilor, a ajuns în faza de avizare la nivelul Primăriei. Compania băcăuană are la dispoziție circa 30.000 mp în imediata apropiere a complexului Carol I.

Din informațiile APIX.ro, proiectul va fi dezbătut, vineri, într-o ședință a Comisiei tehnice de urbanism de la nivelul municipalității, for responsabil cu emiterea avizului de oportunitate – primul pas în autorizarea proiectului urbanistic.

Amplasamentul investiției Fiald

Construire spații cu funcțiuni mixte, spații comerciale, funcțiuni complementare și spații rezidențiale”, face obiectul solicitării Fiald. Investitorul imobiliar a construit deja două tronsoane de bloc, la sud-est de amplasamentul evidențiat în imaginea de mai sus, în cadrul unui alt proiect.

Compania vrea să modifice un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat în 2007 de către Consiliul Local. La vremea respectivă, omul de afaceri Bogdan Cihodaru a obținut aprobarea CL pentru un PUZ care a studiat o zonă de 245.000 mp. Între timp, terenul a fost vândut către diverși investitori, iar zona se află în plină expansiune imobiliară.

Fiald Imobiliare este investitorul care a ridicat mai multe blocuri pe platoul „Colina Însorită”. Firma a amenajat, pe cheltuială proprie, inclusiv o rețea de străzi de care beneficiază, acum, și alți investitori din zonă.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top