Connect with us

Păcurariul se extinde: blocuri de 10 și 6 etaje la capăt

Vedere asupra amplasamentului (plan central, via Google Earth)

Investiții private

Păcurariul se extinde: blocuri de 10 și 6 etaje la capăt

O firmă din Dumești dă startul proiectelor imobiliare din aria de extindere a cartierului Păcurari. Cărăbuș Grup Construct SRL vrea să construiască imediat la ieșirea pe drumul european din pasajul Canta, pe locul unei actuale vulcanizări.

Amplasamentul celor patru blocuri (prelucrare Google Earth)

La stradă, planul firmei este de a amplasa un bloc de 10 etaje, iar în spatele acestui imobil, în linie, alte trei blocuri a câte șase etaje. Ultimul bloc se învecinează cu o hală industrială a societății Total Gaz Industrie. Asociatul unic al dezvoltatorului este Ioan Cărăbuș, iar investitorul are la dispoziție o suprafață de 2.000 mp.

Cărăbuş Construct a achiziţionat terenul recent, în octombrie 2016, iar, o lună mai târziu, a primit din partea municipalităţii un certificat de urbanism. În martie 2017, firma a primit autorizaţie pentru devierea reţelei de gaze naturale, lucrări care sunt efectuate de către Delgaz Grid. Cărăbuş mai are un proiect în Nicolina, respectiv un imobil de locuinţe cu trei etaje.

Potrivit informațiilor Apix.ro, proiectul Cărăbuș nu va fi singurul de acest fel prin care, practic, Păcurariul va fi extins spre Valea Lupului cu blocuri de locuințe. Dar, despre celelalte proiecte vom vorbi în materiale viitoare.

Amplasamentul:

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top