Connect with us

PMI a atribuit contractul pentru dotarea zonei C.A. Rosetti la 9 luni de la lansarea licitației

Proiecte publice

PMI a atribuit contractul pentru dotarea zonei C.A. Rosetti la 9 luni de la lansarea licitației

Primăria Iași a semnat contractul de furnizare de bunuri și dotări aferente amenajării Parcului eGreen, respectiv zona de agrement C.A. Rosetti. Contractul a fost atribuit la peste 9 luni de la lansarea licitației.

Potrivit informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice (SICAP), ofertantul câștigător a fost asocierea de firme formată din CNC Romcenter, New Begining Constructions Company și David Mag Irones. Valoarea contractului se ridică la 3,2 milioane lei, fără TVA.

Contractul a fost semnat cu întârziere întrucât licitația a fost contestată atât la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, cât și la Curtea de Apel Iași.

Contractul prevede livrarea unor dotări precum: bănci (inclusiv solare), totem digital, cişmele (inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi), balansoare, panouri de joacă, groapă de nisip, ansambluri de joacă, leagăne, pergole, coşuri de gunoi, elemente pentru o pistă skate, set piese şah gigant, maşină de tuns, aspirator de frunze, stâlpi pentru sistemul de iluminat, canapele, mese, scaune, dulap, biciclete, aparate de fitness şi diverse alte bunuri.

În total, proiectul de reabilitare a zonei de agrement C.A. Rosetti se ridică la aproape 14 milioane lei (inclusiv TVA). În 2020, Primăria a atribuit contractul de execuție a lucrărilor firmei Con Ted Company.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top