Connect with us

Parcul C.A. Rosetti: dotări în valoare de 4,3 milioane lei

Schița modului în care va arăta Parcul C.A. Rosetti

Spații verzi

Parcul C.A. Rosetti: dotări în valoare de 4,3 milioane lei

Primăria Iași are în curs o licitație pentru dotarea parcul C.A. Rosetti, zonă de agrement care este modernizată cu fonduri europene. Lucrările de reabilitare sunt executate de Con Ted Company SRL pentru suma de 6,1 milioane lei și au demarat în luna mai.

Acum, Primăria vrea să identifice un furnizor care să livreze bunuri și dotări aferente operaționalizării parcului odată ce acesta va fi modernizat. Valoarea acestui contract ajunge la 3,7 milioane lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, printre dotări se numără bănci (inclusiv solare), totem digital, cișmele (inclusiv pentru persoane cu dizabilități), balansoare, panouri de joacă, groapă de nisip, ansambluri de joacă, leagăne, pergole, coșuri de gunoi, elemente pentru o pistă skate, set piese șah gigant, mașină de tuns, aspirator de frunze, stâlpi pentru sistemul de iluminat, canapele, mese, scaune, dulap, biciclete, aparate de fitness și diverse alte bunuri.

Bunurile și dotările trebuie livrate în maximum 60 de zile în contextul în care semnarea contractului ar putea avea loc în toamna acestui an.

Proiectul „Reabilitare şi modernizare zona de agrement C.A. Rosetti” are o valoare totală de 13.928.129,86 lei, cu TVA (circa 2,9 milioane de euro) și este finanţat european în baza Programului Operaţional Regional – Axa 4 – Obiectivul specific 4.2: Reconversia şi refuncţionalizarea terenurilor şi suprafeţelor degradate, vacante sau neutilizate din muncipiile reşedinţă de judeţ.

Proiectul se derulează pe o perioadă totală de 36 de luni şi presupune înfrumuseţarea zonei de agrement C. A. Rosetti, incluzând reconversia şi refuncţionalizarea a 17.912 metri pătraţi de teren neutilizat.

Articole din categoria Spații verzi

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top