Connect with us

Primarul ia în calcul oprirea totală a transportului public în Iași

Utile

Primarul ia în calcul oprirea totală a transportului public în Iași

Primăria Iași ar putea lua decizia de a opri total transportul public local pe o perioadă de 14 zile. Primarul Mihai Chirica a declarat pentru „Ziarul de Iași” că această opțiune este luată în calcul, dar încă nu este o decizie în acest sens. 

Monitorizăm în mod special transportul public. Voi face și un apel filmat să înțeleagă lumea că este nevoie să ne concentrăm în vederea eliminării oricărui contact fizic între noi și oricare altă persoană, indiferent cine este persoana respectivă. Dacă se înțelege bine, dacă nu, vom intra într-o altă etapă de restricționare, a spus primarul, citat de „Ziarul de Iași”.

Întrebat ce înseamnă „altă etapă de restricționare”, primarul a precizat că se referă la oprirea temporară a transportului public.

Iau în calcul destul de serios să propun restricționarea totală a transportului public pe perioada următoarelor 14 zile, a subliniat primarul Chirica.

În transportul local, restricțiile actuale vizează anumite intervale orare în care autobuzele și tramvaiele circulă în condiții normale (5:00 – 8:00, 15:30 – 18:00 și, cu efective reduse în intervalul 21:00 – 22:45). În același timp, Primăria a introdus curse speciale pentru personalul medical și angajații complexului ERA.

Ieri, în prima zi când aceste restricții au intrat în vigoare, unele mijloace de transport au fost foarte aglomerate.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Utile

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top