Connect with us

Primul pas pentru reabilitarea Filarmonicii: va fi semnat contractul de proiectare

Proiecte publice

Primul pas pentru reabilitarea Filarmonicii: va fi semnat contractul de proiectare

Consiliul Județean (CJ) va semna mâine, 31 iulie, contractul de proiectare a lucrărilor de restaurare a corpurilor de clădire în care își desfășoară activitatea Filarmonica Moldova Iași.

Valoarea contractului a fost estimată la 191.000 lei și a atras doi ofertanți: Mihul SRL și Impex Romcatel Cercetare Proiectare, ambele companii cu mai mulți subcontractanți.

CJ a preluat în administrare imobilele Filarmonicii în octombrie 2018, iar în mai 2019 a lansat licitația pentru proiectare lucrărilor de restaurare. Corpurile de clădire au fost preluate pentru o perioadă de 22 ani sub rezerva începerii lucrărilor de reabilitare în termen de 2 ani de la preluare.

Inițial, CJ spera să încheie contractul de proiectare până în luna martie 2019, dar timpii pentru întocmirea documentației de atribuire s-au prelungit.

Durata estimată pentru realizarea proiectării este de 4 luni, astfel că CJ ar putea recepționa serviciile până la sfârșitul acestui an, iar, anul viitor, să poată lansa licitația de execuție a lucrărilor de restaurare.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top