Connect with us

Primul pas pentru reabilitarea Filarmonicii: va fi semnat contractul de proiectare

Proiecte publice

Primul pas pentru reabilitarea Filarmonicii: va fi semnat contractul de proiectare

Consiliul Județean (CJ) va semna mâine, 31 iulie, contractul de proiectare a lucrărilor de restaurare a corpurilor de clădire în care își desfășoară activitatea Filarmonica Moldova Iași.

Valoarea contractului a fost estimată la 191.000 lei și a atras doi ofertanți: Mihul SRL și Impex Romcatel Cercetare Proiectare, ambele companii cu mai mulți subcontractanți.

CJ a preluat în administrare imobilele Filarmonicii în octombrie 2018, iar în mai 2019 a lansat licitația pentru proiectare lucrărilor de restaurare. Corpurile de clădire au fost preluate pentru o perioadă de 22 ani sub rezerva începerii lucrărilor de reabilitare în termen de 2 ani de la preluare.

Inițial, CJ spera să încheie contractul de proiectare până în luna martie 2019, dar timpii pentru întocmirea documentației de atribuire s-au prelungit.

Durata estimată pentru realizarea proiectării este de 4 luni, astfel că CJ ar putea recepționa serviciile până la sfârșitul acestui an, iar, anul viitor, să poată lansa licitația de execuție a lucrărilor de restaurare.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

To Top