Connect with us

Proiect: un nou hotel în zona Primăriei

În această zonă va fi construit imobilul

Investiții private

Proiect: un nou hotel în zona Primăriei

O companie vrea să construiască un imobil cu spații de cazare în apropierea Palatului Roznovanu. CCI Construct a întocmit un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construirea clădirii pe str. Agatha Bârsescu nr. 13.

Amplasamentul investiției:

Deocamdată, elemente din PUZ nu sunt publice, documentația abia fiind trimisă către instituțiile care trebuie să emită avize. Cert este că terenul pe care CCI Construct Company vrea să construiască are o suprafață destul de mică (sub 500 mp) și, în prezent, se află două construcții, iar în una dintre acestea a funcționat, în trecut, un dispensar. Ani la rândul, clădirea existentă a făcut obiectul unui litigiu.

Proiectul CCI vizează „construirea unui imobil cu locuințe în regim hotelier și spații prestări servicii pe teren proprietate”.

În prezent, zona arată dezolant: clădirile existente prezintă risc de prăbușire și sunt neîngrijite, parte din ele fiind în responsabilitatea Primăriei.

CCI Construct Company SRL este cunoscută în rândul investitorilor imobiliari în special pentru un proiect din Aurel Vlaicu, aprobat recent la nivelul Primăriei: 510 apartamente în 8 blocuri cu 12 etaje.

În 2018, CCI a avut o cifră de afaceri de peste 3 milioane lei și un profit de circa 630.000 lei, la un număr mediu de 3 angajați.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top