Connect with us

Proiecte noi: spații de producție, depozitare și birouri în zone cu profil industrial

Investiții private

Proiecte noi: spații de producție, depozitare și birouri în zone cu profil industrial

Trei proiecte pe zona de servicii sunt pe punctul de a fi aprobate la nivelul administrației locale, fiind vorba despre despre spații de producție, depozitare, spații administrative și funcțiuni asociate. Toate cele trei inițiative sunt în etapa de consultare publică, dezbateri în acest sens fiind programate în perioada 4-6 decembrie la sediul Primăriei.

Proiectul cu cel mai mare regim de înălțime aparține firmei Giga Instal – un complex cu spații de birouri și spații de servicii (două niveluri în subsol, parter și 7 etaje). Terenul are o suprafață de 2.400 mp și are deschidere la str. Aurel Vlaicu, recent modernizată. Estimările companiei sunt că lucrările vor începe în primăvara anului viitor și vor fi finalizate în vara anului 2025.

O propunere de mobilare urbană a proiectului Giga Instal – ilustrația este parte din proiectul de Plan Urbanistic Zonal, proiect făcut public de către Primăria Iași [imaginea din deschiderea acestui articol este publicată în același regim]

Un alt proiect este cel al firmei Demo Idil Construct: compania are în plan amenajarea unui ansamblu format din hale de producție și depozitare, spații administrative și alte funcțiuni asociate. Investitorul are la dispoziție o suprafață de 8.200 mp (în zona padocului Tomești), cu acces la DN28. Regimul de înălțime propus pentru clădiri este subsol, parter și 2 etaje, la o înălțime maximă de 12 metri, înălțime comparabilă cu cea a unui bloc de locuințe cu 3 etaje. Conform planșei urbanistice, Demo Idil Construct vrea să ridice patru hale.

Nu în ultimul rând, un proiect similar (hale de depozitare) propune și BCC Trio Invest pe șos. Iași – Tomești. Proprietatea BCC ajunge la 1.500 mp, iar accesul la amplasament este pe un teren învecinat unde firma are drept de servitute, și, mai departe, pe o cale de acces din Tomești care face legătura cu DN28. Regimul de înălțime al halei este propus cu subsol, parter și 2 etaje, la o înălțime maximă de 12 metri.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top