Connect with us

Proiectul Agroland: complexul cu blocuri cu 20 etaje, pe cale de a fi aprobat

Investiții private

Proiectul Agroland: complexul cu blocuri cu 20 etaje, pe cale de a fi aprobat

Un proiect prezentat în premieră de APIX.ro în decembrie 2019 revine în atenția publică: complexul Agroland va face obiectul unei dezbateri publice în luna mai, iar, ulterior, va putea obține de la municipalitate avizele necesare pentru emiterea autorizației de construire.

Dezbaterea va avea loc pe 10 mai, la sediul Primăriei. După cum APIX.ro a relatat în trecut, Agroland deține mai multe parcele de teren care, în total, însumează aproape 26.000 mp, iar din planșa urbanistică (vezi mai jos) rezultă că vor fi construite cel puțin 12 tronsoane de bloc, cu un regim cuprins între 4 și 20 de etaje.

Amplasamentul terenului

Planul urbanistic prevede construirea unui ansamblu multifuncțional cu locuințe colective, birouri, servicii și funcțiuni complementare.

„Accesibilitatea în zonă este asigurată de bld. Primăverii, arteră de categoria a II-a, care preia fluxuri majore, și pe bld. Socola și Calea Chișinăului, care fac legătura cu periferia (zona industrială). Accesul către terenul studiat se realizează din bld. Primăverii și str. Bularga”, se arată în documentația urbanistică.

Ansamblu este împărțit în două subzone:

  • subzona 1 cu un regim de înălțime cu subsol/demisol, parter și 20 de etaje (înălțime maximă 75 metri) – locuințe colective, servicii compatibile locuirii, comerț și birouri
  • subzona 2 cu un regim de înălțime cu subsol/demisol, parter și 16 etaje (înălțime maximă 60 metri) – locuințe colective și servicii compatibile locuirii

Randări din proiect:

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top