Connect with us

Proiectul Flux, cu patru noi blocuri în Tătărași, a primit undă verde

Investiții private

Proiectul Flux, cu patru noi blocuri în Tătărași, a primit undă verde

Comisia de urbanism a avizat favorabil un proiect propus de compania Flux în Tătărași. Este vorba despre 4 blocuri (birouri, locuințe, spații comerciale) care urmează să fie construite la intersecția străzilor Vasile Lupu și Ciurchi, vizavi de clădirea unde a funcționat E.ON, imobil ce aparține tot firmei Flux.

Amplasamentul investiției

Potrivit proiectului de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), cele patru clădiri vor avea un regim cu subsol, demisol, parter, mezanin și 8, 9, 10 și, respectiv, 11 etaje. Principala cale de acces la amplasament este strada Vasile Lupu, dar accesul în viitorul complex va fi asigurat și din str. Ciurchi. Proiectul prevede amenajarea a 305 locuri de parcare (subteran și la nivelul solului).

Randare inclusă în proiect

„Intersecția între str. Vasile Lupu, str. Aurel Vlaicu și str. Ciurchi generează o intersecție amplă cu multe puncte de conflicte ce impune realizarea unor noi accese din strada secundară Ciurchi sau la o anumită distanță față de trecerea de pietoni peste strada principală. Segmentul str. Vasile Lupu situat în proximitatea amplasamentului nu a fost încă complet reabilitat”, se arată în proiectul de PUZ, în ceea ce privește deficiențele actuale în circulația din zonă.

Planșa urbanistică inclusă în proiectul de PUZ

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top